Potterie van Cocoon Collection bezit grote troeven

Steken er al potten van Cocoon Collection in jouw assortiment? Zo ja, dan kan jij vast en zeker de verschillende voordelen beamen. Indien niet: lees dan zeker verder!

JE KIEST UIT ROYAAL ASSORTIMENT

Cocoon Collection biedt je een uitgebreid assortiment voor binnen en buiten. Het Belgische label zoekt graag naar de perfecte balans tussen prijs, kwaliteit, vernieuwing, design en duurzaamheid. Elk item dat je bij Cocoon Collection kan vinden, is met de grootste zorg uitgezocht. Ze maken hun eigen ontwerpen, bespreken vormen en kleuren met hun pottenbakkers en zijn steeds op zoek naar unieke elementen.

Advertising
 

©Cocoon Collection

JE KOOPT IN VERTROUWEN

Cocoon Collection bestaat intussen 21 jaar. Je ontmoet een team van trouwe medewerkers met een hart voor potten. De ervaring is gegroeid, samen met het assortiment. Naast de sterke basiscollectie zijn er elk seizoen honderden nieuwigheden: van het kleinste konijntje, over leuke manden tot grote vazen en buitenpotterie.


JE KRIJGT PROFESSIONEEL ADVIES

Klanten worden gekoesterd. Het verkoopteam van Cocoon Collection helpt je met plezier bij het samenstellen van jouw eigen collectie, maar ook als er iets niet loopt zoals gehoopt doen ze er alles aan om dit samen op te lossen.


©Cocoon Collection

Meer weten over Cocoon Collection?

Klik hier voor het aanbod, de bestelwijze & meer praktische info


Adres: Cocoon Collection | Processieweg 3 | 9255 Buggenhout | BELGIË

www.cocooncollection.be


Lees ook: Breng sfeer met potten van Cocoon Collection

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.