Potten met natuurlijke look van Causeway Bay

Ben jij op zoek naar een goede basiscollectie van essentiële bloempotten en bloembakken of glaswerk? Niet het standaard aanbod maar net anders dan anders? Causeway Bay biedt producten voor binnen en buiten, met eerlijke prijzen en hoge kwaliteit.

Wat kan je precies verwachten van Causeway Bay, dat van 28 tot 30 augustus 2022 standhouder is tijdens Trendz vakbeurs in Gorinchem?
“De bezoekers kunnen mooie, commerciële collecties verwachten. Zo nemen we onze nieuwe porseleinen collectie mee die bestaat uit potten en vazen. Daarnaast hebben we een nieuwe collectie handgedraaid aardewerk. Deze onderscheidt zich door de bijzondere kleurensamenstelling. Tijdens de beurs Trendz Voorjaar gaven we al een preview van deze collecties die beide 100% waterdicht zijn. Dit werd goed tot zéér goed ontvangen.”

causewaybay creastone Laterite april 2022

100% waterdicht, dat klinkt goed. Kun je hier iets meer over vertellen?
“Het gaat hier om de Artic & Coral collection, het is een exclusieve handgedraaide keramiek collectie. Het werk kenmerkt zich door simpele, vloeiende vormen en een zacht kleurenpalet.”

“Belangrijk in het werk is dat het glazuur en het basismateriaal elkaar versterken en een samenspel aangaan. Steengoed wordt daarom, na veel testseries, geglazuurd volgens eigen receptuur. Het keramische werk is op hoge temperatuur gebakken waardoor het waterdicht is.”

Eigen ontwerpers

Causeway Bay heeft haar eigen ontwerpers die de markt onderzoeken en kijken waar de behoefte en wensen van de klanten liggen. Het klantenbestand loopt uiteen van bloemisten tot de groothandel.

Kun je iets meer vertellen over een goedlopende collectie?
“Wij hebben een Cement Light-collectie die wij jaarrond verkopen. Deze collectie bestaat uit vermalen cement gemixt met polyester om te zorgen voor een lichter product. Deze voeren wij in twee kleuren grijs.” 

“Wij richten ons momenteel ook op de Creastone collecties, vermalen beton (dus ook zwaarder) die wij in verschillende structuren aanbieden. Ook voor het aankomend najaar maar ook voor het voorjaar 2023 hebben wij wat nieuwe modellen. Deze zullen wij dan ook tonen op de eerstvolgende editie van Trendz.”

­■ www.causewaybay.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.