Pop it up !

Agora

Waarom geen pop-up openen op een gloednieuwe locatie om ook daar potentiële klanten in contact te brengen met jouw business? Het kanzelfs zonder maanden voorbereiding. Drie jonge floristen realiseerden zowaar een pop-upstore in één dag!

 

DECORATIE & BLOEMEN

Wit surfhout, veel lichtinval, frisse kleuren, loungeklanken en prachtig uitgestalde producten. Wauw toch? Door een kader van parmantige pioenrozen treed je binnen met een gevoel van heb-je-me-daar. De asters werpen zich voor je voeten met de smeekbede heb-je-ons-gezien? Waar is trouwens onze shopping bag voor al die decoratie?

Céline Moureau, Arnauld Delheille en Laurence Orban mogen apetrots zijn op het resultaat. Slechts enkele uren voordien sloegen ze de handen in mekaar. Bezoekers van de familie- en tuinbeurs ‘La Fête de Jardins & Loisirs’ in Chevetogne in de Belgische Ardennen waren het er over eens: zo zou de moderne bloemen- en decoratiewinkel er moeten uitzien.

“We wilden echt een trendy winkel, vandaar ook de muziek. Een pop-upwinkel onder vrienden, waarin iedereen zijn ei kwijt kan. Daarnaast wilden we een connectie met de wilde natuur buiten.” Basis is het boek
L’Atelier van Arnauld Delheille en zijn vrouwelijke collega’s. “Het boek bracht ons samen.”

 

FUTURISTISCHE VERSIE OP FLEURAMOUR

“Op Fleuramour in Alden Biesen (27-30 september) gaan we samen ‘De winkel van de toekomst’ realiseren. De futuristische versie. Die wordt nog veel groter, nog kleurrijker, met nog meer bloemen.”

Pop-winkel i.s.m.
My Peony Society | Smithers-Oasis | Zijdezicht | Agora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: