[Video] Heb je een plant die je nauw aan het hart ligt ?

Bezit je een plant die in jouw leven een bijzondere betekenis heeft? Dan kan je die tijdens Floraliën Gent 2016 tentoonstellen.
In het kader van de gloednieuwe 2016-editie geven we de mensen de kans om een uniek plantenverhaal door te sturen dat gelinkt is aan een gebeurtenis, activiteit, reis, et cetera. We selecteren de meest aangrijpende, originele verhalen.

floralien Daniel termont burgemeester van Gent_planten met een verhaal

Burgemeester Daniël Termont in hoogsteigen persoon riep iedereen, en in het bijzonder zijn Gentse burgers, al op om deel te nemen aan het project. In een videoboodschap toonde hij een Lepelplant (Spathiphyllum) die al heel wat jaren in zijn bureau op het stadhuis staat. “Die plant komt niet op Floraliën. Ze heeft hier al te veel verhalen meegemaakt”, aldus Termont in zijn bekende stijl. Maar jij kunt dus wél deelnemen.

Wil je graag deelnemen?
Mail een foto van de plant en jezelf samen met het verhaal achter de plant vóór vrijdag 18 maart naar [email protected]. De geselecteerden worden persoonlijk gecontacteerd. De planten worden gedurende de volledige periode van het festival tentoongesteld in het Palmarium van de Plantentuin. Indien de plant te groot zou zijn, krijgt je foto én verhaal alsnog een mooie plaats.
Floraliën Gent vindt plaats van vrijdag 22 april t/m zondag 1 mei 2016. Meer info: www.floralien.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.