Petal Party | Feestelijk herfstthema bij Agora

De laatste dagen van de zomer breken aan en het wordt stilaan tijd om voor dit kleurrijke seizoen een gepast afscheidsfeest te organiseren. Wees welkom in het feestelijke thema PETAL // PARTY van Agora, waar fleurige bloemblaadjes in al hun kleurdiversiteit centraal staan.

Om de creaties optimaal tot leven te laten komen kiezen we voor een neutrale accentkleur zoals beige. Een grijze of bruine achtergrondsetting zorgt voor het nodige contrast.

Advertising
 

Laat je in het feestgedruis leiden door de hoofdkleur paars, die bijgestaan wordt door een mix van zachte pastelkleuren en felle kleuren. Wissel zachtere tinten als lavendel, lila en roze af met levendige kleuren als groen, geel en oranje.

Kies voor abstractie en eenvoud in ontwerp en accessoires.

Ga voor de perfecte mix van verse en gedroogde bloemen.

Gebruik je veel verschillende kleuren in je boeket? Hou het dan simpel en minimalistisch op gebied van vergezellende items. Als je kiest voor felgekleurde accessoires in je creaties, gebruik dan slechts één kleur bloemen.

De speelsheid van de creaties wordt geaccentueerd door hun abstracte vormen. Een ideale creatie binnen PETAL // PARTY valt op door een jeugdige maar verfijnde uitstraling.

www.agoragroup.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.