Florismart

Wij verbinden. Van kiem tot bloem, van kweker en exporteur, rechtstreeks naar jou.

We geven je toegang tot een grote, kleurrijke wereld van leveranciers. We verbinden je met de kweker van je favoriete rozen. Je bent slechts een muisklik verwijderd van een wereldwijd arrangement aan leveranciers met verse, exotische en bijzondere bloemen.

We brengen je keuzevrijheid, productkennis en deskundig advies. Zodat jij jouw klanten de juiste bloemen op het juiste moment kunt bieden.

>>> florismart.com/nl/

 


Over ons

Bloemisten staan centraal in alles wat we doen. We helpen je met de groei van je bedrijf en ondersteunen je met onze inzichten en kennis van de branche.

Dankzij onze unieke digitale marktplaats heb je toegang tot de producten van de beste kwekers en leveranciers. Maak gebruik van onze innovatieve hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om jouw bedrijf te stroomlijnen en winstgevender te maken.

We begrijpen het bloemistenvak en de uitdagingen die daarbij horen, want velen van ons zijn zelf ook bloemist geweest. Nu werken wij hard om ervoor te zorgen dat jij je kunt concentreren op je passie: de kunst van het bloemschikken.


Hoe het werkt

Bestel wat je wilt, bij elke leverancier op ons platform. Of het nu over een dag is, of over twee maanden, wij zorgen ervoor dat alles als één geheel wordt geleverd. 

Zo simpel is het.


Waar vind je ons?

Nederland
Van Cleeffkade 15
Postbus 170
1430AD Aalsmeer
T: +31 (0) 297 303 014
E: contact@florismart.com
Verenigd Koninkrijk
Studio F7
80 Silverthorne Road
London, SW8 3HE
T: +44 (0) 20 331 848 20
E: contact@florismart.com

>>> florismart.com/nl/