Smithers-Oasis

Smithers-Oasis Company is een toonaangevende producent en verhandelaar van OASIS® steekschuim, OASIS® steekschuim gerelateerde producten, Floralife® naoogstproducten en kweekproducten voor de bloemenindustrie.

Onze klanten en partners zijn bloemisten, kwekers, groothandelaars, opleidingscentra voor de bloemsierkunst, grote distributieketens en boeketmakers wereldwijd. Met verkoopkantoren, distributie- en productiefaciliteiten in meer dan 20 landen, beseffen wij dat onze activiteiten worden bekeken door een wereldwijd publiek en wij verplichten ons ertoe ons verantwoord te gedragen op alle vlakken. Zo is Smithers-Oasis trendsetter op het vlak van biologisch afbreekbaar steekschuim.

Het steekschuim van Smithers-Oasis wordt wereldwijd gebruikt, ook door de beste floral designers.


Contacteer Smithers-Oasis


Verschenen berichten

 • Smithers-Oasis lanceert meest revolutionair product sinds steekschuim
  Er komt een gloednieuw en revolutionair product op de markt voor het bloemschikken. Smithers-Oasis pakt vandaag uit met OASIS® TerraBrick Floral Media, “de meest belangrijke uitvinding in de floral design sinds het steekschuim”. Het heeft een uitstekende waterabsorptie, kan van alle kanten worden vormgegeven en is gemaakt van plantaardige, hernieuwbare kokos en een composteerbaar bindmiddel.
 • DIY | Rozenkegel
  Leef je uit met deze ravissante rozenkegel van Charlotte Bartholomé. We geven je de benodigdheden en werkwijze.
 • 6x Moederdag inspiratie met OASIS
  De klassieker voor Moederdag is natuurlijk ontbijt op bed maar bij een gezellig ontbijtje mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Leg de mama’s dit jaar extra in de watten met een prachtig steekschuimarrangement.
 • Creaties met OASIS: trendy, bio en terugverdienbaar
  Smithers-Oasis, de producent van het bekende OASIS® steekschuim, lanceerde de laatste jaren heel wat innovatieve producten zoals het OASIS® Black en OASIS® BIO steekschuim. Maar hoever staat dit bedrijf op het vlak van duurzaamheid?
 • Biologisch afbreekbaar steekschuim van OASIS
  Smithers-Oasis introduceert het eerste steekschuim dat biologisch afbreekbaar is: OASIS® NATUREBASE® Bio Floral Foam.