Smithers-Oasis

Smithers-Oasis Company is een toonaangevende producent en verhandelaar van OASIS® steekschuim, OASIS® steekschuim gerelateerde producten, Floralife® naoogstproducten en kweekproducten voor de bloemenindustrie.

Onze klanten en partners zijn bloemisten, kwekers, groothandelaars, opleidingscentra voor de bloemsierkunst, grote distributieketens en boeketmakers wereldwijd. Met verkoopkantoren, distributie- en productiefaciliteiten in meer dan 20 landen, beseffen wij dat onze activiteiten worden bekeken door een wereldwijd publiek en wij verplichten ons ertoe ons verantwoord te gedragen op alle vlakken. Zo is Smithers-Oasis trendsetter op het vlak van biologisch afbreekbaar steekschuim.

Het steekschuim van Smithers-Oasis wordt wereldwijd gebruikt, ook door de beste floral designers.


Contacteer Smithers-Oasis


Verschenen berichten

 • DIY | Rozenkegel
  Leef je uit met deze ravissante rozenkegel van Charlotte Bartholomé. We geven je de benodigdheden en werkwijze.
 • Creaties met OASIS: trendy, bio en terugverdienbaar
  Smithers-Oasis, de producent van het bekende OASIS® steekschuim, lanceerde de laatste jaren heel wat innovatieve producten zoals het OASIS® Black en OASIS® BIO steekschuim. Maar hoever staat dit bedrijf op het vlak van duurzaamheid?
 • Biologisch afbreekbaar steekschuim van OASIS
  Smithers-Oasis introduceert het eerste steekschuim dat biologisch afbreekbaar is: OASIS® NATUREBASE® Bio Floral Foam.
 • Afscheid nemen met Oasis steekschuim
  In België wordt straks weer extra aandacht besteed aan overleden vrienden, familie en kennissen. In deze drukke periode voor Allerheiligen is wat inspiratie vast welkom. Vandaar onze focus op deze pas gemaakte afscheidsstukken met Oasis steekschuim.
 • Bekijk The Black Book van Oasis
  Met zwart steekschuim maak je nog meer stijlvolle bloemencreaties. Neem een kijkje in de nieuwe online brochure over OASIS® BLACK IDEAL steekschuim.