Smithers-Oasis

Smithers-Oasis Company is een toonaangevende producent en verhandelaar van OASIS® steekschuim, OASIS® steekschuim gerelateerde producten, Floralife® naoogstproducten en kweekproducten voor de bloemenindustrie.

Onze klanten en partners zijn bloemisten, kwekers, groothandelaars, opleidingscentra voor de bloemsierkunst, grote distributieketens en boeketmakers wereldwijd. Met verkoopkantoren, distributie- en productiefaciliteiten in meer dan 20 landen, beseffen wij dat onze activiteiten worden bekeken door een wereldwijd publiek en wij verplichten ons ertoe ons verantwoord te gedragen op alle vlakken. Zo is Smithers-Oasis trendsetter op het vlak van biologisch afbreekbaar steekschuim.

Het steekschuim van Smithers-Oasis wordt wereldwijd gebruikt, ook door de beste floral designers.


Contacteer Smithers-Oasis


Verschenen berichten

 • Vier Valentijn met romantisch hart van rozen
  Méér Valentijn kan je niet bedenken. Verover harten met dit wonderlijke hart van Oasis steekschuim vol rode rozen!
 • De mooiste Moederdag met harten van Smithers-Oasis
  Bloemisten beleven hoogdagen want zondag 8 mei vieren we alle mama’s. Met de harten uit steekschuim van Smithers-Oasis kan je de mooiste Moederdagcreaties maken.
 • DIY | Bloemennestjes
  Zijn ze niet prachtig? Deze kakelverse bloemstukjes met bontgele ranonkels en struisvogeleieren kan jij ook maken met Oasis steekschuim!
 • 6x Moederdag inspiratie met OASIS
  De klassieker voor Moederdag is natuurlijk ontbijt op bed maar bij een gezellig ontbijtje mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Leg de mama’s dit jaar extra in de watten met een prachtig steekschuimarrangement.
 • DIY | Mooie lentecreatie met bio steekschuim
  De lente komt eraan! Je speurt nu al springende knopjes, ontluikend groen… In de bloemenwinkels verkopen ze al volop hyacinten, narcissen en andere bol- en knolgewassen. Verwerk ze in een kleurrijke bloemencreatie met OASIS steekschuim voor nog meer leven en vreugde in de woonkamer.