Simply D by Chinoh

Simply D by Chinoh

Eigentijds en aantrekkelijk. Een unieke, eigen collectie met een zeer persoonlijk DNA. Puur en exclusief. De decoratieve pareltjes van Simply D vinden steevast hun weg naar het interieur. Simply D pakt jaarlijks uit met twee seizoenscollecties die de meest recente deco- en kleurentrends weerspiegelen.

http://www.simplyd.be

Binnen de verfijnde collecties van Simply D is er ook altijd ruimte voor optimisme en vrolijkheid. Leuke figuren, levendige kleuren, opgewekte sfeermakers voor binnen en buiten… Simply D brengt stijl, kleur en schwung in de leefomgeving!

Ondertussen is SimplyD uitgegroeid tot een vaste waarde bij bloemisten, tuincentra & decoratiezaken. De klant en klantenbevinding staan altijd centraal. U kan dan ook altijd rekenen op een snelle levering van kwaliteitsvolle producten

Simply D by Chinoh | Vijfseweg 202 | B-8793 Waregem | [email protected] | tel. +32 (0)56 60 74 30


Contacteer Simply D by Chinoh


Verschenen berichten op Fleur

 • Nieuwe Chinoh collectie 2022 is vrolijk, speels en naturel
  De fonkelnieuwe lente/zomercollectie 2022 van Chinoh en SimplyD omvat vazen, potten, manden en leuke accessoires voor Pasen.
 • Lente-zomercollectie 2022 van Chinoh / Simply D
  Chinoh vuurt ook in 2022 een stralende lente-zomercollectie op ons af. Van 9 augustus tot en met 31 augustus 2021 kan je deze exclusief bewonderen én bestellen tijdens de Collectiedagen van Chinoh / Simply D in de showrooms in Waregem.
 • Opruiming bij Chinoh met kortingen tot 70%
  De zomer moet nog goed en wel beginnen, maar bij Chinoh zijn ze al volop bezig om plaats te maken voor de najaarscollectie. De voorbije weken selecteerde de Belgische groothandel in woonaccessoires tientallen artikelen die ze graag willen opruimen zoals einde seizoensproducten, laatste stuks, magazijnresten,…
 • Vakantiesfeer @ home
  Relax, take it easy… Deze zomer leggen we de riem er even af… Na een bijzonder jaar hebben we allemaal nood aan vakantie of nog beter: een permanent vakantiegevoel. Simpy D by Chinoh biedt hulp met de ‘Time to Relax’ collectie.
 • Helemaal lente in voorjaarscollectie SimplyD
  De lente- en zomercollecties van SimplyD by Chinoh combineren gedurfde kleurentrends zoals roze en oranje tinten. Dat resulteert in een vlotte en jonge collectie, ideaal om klanten binnen te trekken in jouw zaak.