Floralife

Floralife levert sinds 1938 hoogwaardige verzorgingsproducten en service voor de gehele sierteeltketen waaronder snijbloemenvoeding. Vanuit kantoren in het Westland (Holland), Duitsland en Kenia ondersteunen zij Europese en Afrikaanse klanten daarnaast ook op technisch gebied.

Sinds 2007 is Floralife onderdeel van Smithers-Oasis Company, het bedrijf dat in 1954 ‘s werelds eerste water absorberend steekschuim heeft uitgevonden en daarmee een revolutie bracht in de bloemensector. Vandaag is Smithers-Oasis vooral bekend vanwege het OASIS® Brand Floral Foam, wat bloemisten over de hele wereld gebruiken.

Alle producten, van zowel Floralife, als ook Smithers-Oasis, zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en ontwikkeling. De vijf laboratoria wereldwijd testen constant met en voor klanten, om zoveel mogelijk aan de marktbehoefte te kunnen voldoen. Deze vele onderzoeken hebben tot een groot kennisniveau geleid op het gebied van snijbloemen, wat resulteerde in diverse product verbeteringen.

Smithers-Oasis en Floralife hebben samen wereldwijd meer dan 900 medewerkers op 20 verschillende locaties. Bovendien is er een technisch team in elk belangrijk kwekers- en consumentengebied, om steeds de beste klantenservice te kunnen bieden, wereldwijd.

Waar vind ik Floralife?

Oasis Floralife Central Europe GmbH
Nobelstraat 16 BU6
NL-2693 BC ‘s-Gravenzande (Westland)
Nederland
T:  +31 (0) 174 44 09 04
F:  +31 (0) 174 41 33 33
e-mail: [email protected]

Bezoek de website

■ www.floralife.com

 • “Goede florist schenkt snijbloemenvoeding”
  Slechts een minderheid van de bloemenzaken geeft snijbloemenvoeding met de klant mee naar huis. Vrij onbegrijpelijk als je weet dat de levensduur van je ruiker met dagen verlengd wordt. Een kleine investering dus met groot resultaat.
 • Heropbouw Smithers-Oasis BeNeLux is een feit
  De wereldwijde en toonaangevende producent van OASIS® steekschuim-producten opende vrijdag 17 mei feestelijk de deuren van het splinternieuwe gebouw in Houthalen-Helchteren.
 • Smithers-Oasis viert feest!
  Dit jaar is het precies vijftig jaar geleden dat Smithers-Oasis België haar activiteiten startte in de Benelux. Deze heuglijke verjaardag – je ziet Abraham immers slechts een keer – willen ze graag met hun klanten vieren. Om die te bedanken voor het vertrouwen de voorbije vijftig jaar, organiseren ze vijf verjaardagsacties. 
 • [VIDEO] Dit was Winter Moments with Flowers 2016
  Oasis-Floralife maakte een aftermovie over Winter Moments with Flowers 2016. 
 • Smithers-Oasis Benelux is weer operationeel
  Op zaterdag 5 november teisterde een zware brand de Belgische vestiging van Smithers-Oasis België in Houthalen. Er vielen geen gewonden. Het bedrijf hervatte reeds opnieuw haar professionele activiteiten.