Barendsen

Barendsen is exporteur en importeur van snijbloemen, gevestigd in de bekende Bloemenveiling van Aalsmeer. Al bijna 100 jaar zijn zij gespecialiseerd in maatwerk. Zij leveren alles volgens de exacte wensen van hun klanten. Het klantenbestand bestaat uit de gespecialiseerde groothandel, detailhandel, boeketterieën, designers en de grootzakelijke markt.

Al vele jaren levert Barendsen snijbloemen aan klanten in meer dan 30 verschillende landen. Barendsen levert niet alleen snijbloemen, maar ook andere producten. Meer informatie hierover leest u op de website van Barendsen.

Bij Barendsen staan de beste prijs-kwaliteitsverhouding en het milieu voorop. Hierbij streven ze ernaar u een optimale service te bieden. Barendsen stelt hoge eisen aan producten die ingekocht worden. Hun ervaren inkopers weten de beste producten voor u te vinden. Dit doen zij zowel op de Aalsmeerse veiling als op alle overige toonaangevende veilingen of direct bij de kweker.

Een optimale service houdt ook in dat Barendsen tot het uiterste gaat om haar klanten tevreden te stellen. Barendsen levert een zeer uitgebreid assortiment, in de gewenste hoeveelheid en verpakking. Zij hebben een speciaal ontwikkeld logistiek systeem dat in staat is om de kleinste bestellingen accuraat te verwerken. Dus niet alleen de groothandel, maar ook de detaillist tot aan de consument wordt bij Barendsen vakkundig geholpen.


Waar vind je Barendsen?

VBA, Legmeerdijk 313 | 1431 GB Aalsmeer | Nederland | T +31 (0)297 38 6161 | F +31 (0)297 38 6138 | www.barendsen.nl

Een vraag? Mail naar [email protected]

Berichten van Barendsen op Fleur


 • FloraPodium belicht kwekers en hun assortiment
  Ben je bloemist of kweker? Neem dan zeker eens een kijkje op www.florapodium.com. Deze website is in het leven geroepen om kwekers en hun producten nog meer te ondersteunen. Elke week wordt een product uitgelicht. Inmiddels is er al een flinke database van verschillende producten.
 • De allermooiste rozen
  Wat zijn nu de meest romantische rozen? FLEUR dook in het waanzinnige assortiment wat resulteerde in een onvolledige en eigenzinnige keuze. Stemt jouw smaak overeen? Voor welke roos haal jij je hartje op? Kijk en val in zwijm!
 • Sprankelende orchideeën, vlammende anthuriums: Barendsen heeft het
  Al meer dan 110 jaar wordt vanuit Aalsmeer in Nederland, vlakbij Amsterdam, door de firma Barendsen gehandeld in snijbloemen, in eerste instantie vanuit de eigen orchideeën-kwekerij, maar gaandeweg met een steeds uitgebreider aanbod aan snijbloemen en vanaf een andere locatie. Het bedrijf stond zeer goed bekend; in 1956 bracht zelfs de toenmalige koningin Juliana een
 • Majestueus, eenvoudig & stijlvol [FOTO’S]
  Moet je een gebouw floraal aankleden? Onthoud dan dat je met sobere boeketten en bloemstukken al een mooi resultaat kunt bekomen.
 • Sprankelende bruidscreaties in kasteel
  Geen geslaagd trouwfeest zonder gepaste florale aankleding. Een bruidsjurk vol rozen, een bloemenboog of een decoratiestuk voor op de piano…