Agora, uw groothandelscentrum

agora group

Agora is er voor de floristen en tuincentra. Agora biedt “alles onder één dak”: dagverse snijbloemen en groenmaterialen, een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten, basisbenodigdheden en de laatste trends in decoratie. U wordt praktisch ondersteund door: flexibele openingsuren, regelmatige promo-acties, productinformatie, praktische ideeën en opendeurdagen.

Met 5 Cash & Carry filialen in België en 17 in Frankrijk, is Agora marktleider in België en Frankrijk.

Waar vind je Agora?

 • Agora Kontich –  Keizershoek, 312 – 03/4508500
 • Agora Kortrijk – Engelse Wandeling, 11 – 056/242030
 • Agora Brussel – Vilvoordsesteenweg 46 – Neder-Over-Heembeek – 02/2437680
 • Agora Nijvel – Rue Buisson Aux Loups, 1 – 067/840320
 • Agora Luik – Rue Fond des Fourches, 11 – Vottem – 04/2465271

www.agoragroup.com


Alles onder één dak

Cash & Carry betekent kijken, uitkiezen, contant betalen en meenemen, maar leveren kan ook natuurlijk. De dynamische en vriendelijke medewerkers staan steeds klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt in de Cash & Carry lokale producten aankopen, alsook rechtstreekse handelsproducten uit gans de wereld.


Nieuws van Agora

 • Valentijnsactie start bij Agora
  Valentijn is in aantocht. Ook dit jaar wil groothandel Agora samen met jou een succes maken van één van de grootste verkoopdagen voor de sector. Daarom staan zij klaar voor jou met een prachtige collectie Valentijnsproducten.
 • Agora, een verhaal van 40 jaar passie
  Met bloemen werken is een passie. Die passie is groot, ingebakken in hun genen. Naast passie primeert kwaliteit. Aan het woord zijn Ellen, Jolien, Katrin en Nick – de tweede generatie – die met verve een vervolg schrijven aan het succesverhaal van hun ouders. In 2021 bestaat de Agora Group veertig jaar met vestigingen in
 • De Warmste Plant steunt lokale bloemist
  Nu 2020 stilletjesaan op z’n einde loopt, zet Agora – de grootste groothandel in bloemen en planten in België – zich in om de lokale gemeenschap iets terug te geven, samen met lokale bloemisten. Het initiatief van ‘De Warmste Plant’ promoot lokale zaken en de kracht van een goede daad. De Warmste Plant is een

Meer nieuws van Agoragroup


agora group

agoragroup.com