Agora, uw groothandelscentrum

Agora, uw groothandelscentrum

agora group

Agora is er voor de floristen en tuincentra. Agora biedt “alles onder één dak”: dagverse snijbloemen en groenmaterialen, een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten, basisbenodigdheden en de laatste trends in decoratie. U wordt praktisch ondersteund door: flexibele openingsuren, regelmatige promo-acties, productinformatie, praktische ideeën en opendeurdagen.

Agora heeft Cash & Carry filialen in België, Nederland, Frankrijk en Italië en is marktleider in België en Frankrijk.

Waar vind je Agora?

 • Agora Kontich –  Keizershoek, 312 – 03/4508500
 • Agora Brussel – Vilvoordsesteenweg 46 – Neder-Over-Heembeek – 02/2437680
 • Agora Nijvel – Rue Buisson Aux Loups, 1 – 067/840320
 • Agora Luik – Rue Fond des Fourches, 11 – Vottem – 04/2465271
 • Agora Aalsmeer – Sierteelstraat 127 – 1431 GM Aalsmeer – 0031 174 61 55 00
 • Agora Rijnsburg – Laan van Verhof 3 – 2231BZ Rijnsburg

www.agoragroup.com


Alles onder één dak

Cash & Carry betekent kijken, uitkiezen, contant betalen en meenemen, maar leveren kan ook natuurlijk. De dynamische en vriendelijke medewerkers staan steeds klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt in de Cash & Carry lokale producten aankopen, alsook rechtstreekse handelsproducten uit gans de wereld.


MEER ARTIKELS OVER AGORA

 • Een magisch eindejaar met de florale kersttips van Agora
  Inspiratie voor gezellige kerstdecoratie, tafelstukken en warme bloemencreaties? Jingle all the way met het kerstthema van Agora!
 • Winters bloemstylen met Agora lookbook
  Dit seizoen neemt het Agora-thema RESTORATION // RYTHMS je mee naar een wereld waar de natuur centraal staat. We maken ons klaar voor het winterse weer met kleuren en creaties die frisse nachten kunnen weerstaan.
 • Fenomenale bloemenpracht op opendeurdag Agora
  Topfloristen en het uitgebreide team van Agora Kontich mogen zich op de borst kloppen. Met wondermooie bloemencreaties, een prachtig verkoopsassortiment en heel wat beleving was de opendeurdag bij de bekendste groothandel in bloemen, planten & accessoires een schot in de roos. Geniet hier nog eens na van zoveel moois!
 • Agora opendeurdagen op 4 en 5 september
  Ga mee op de mooiste reis die je je kan voorstellen met het thema “Art of Agora”: ontdek het proces van bloemsierkunst van een klein maar krachtig zaadje tot bloem en de transformatie van kunst die liefde en geluk rondom creëert. 
 • Voorsmaakje van Agora Aksent Collection Spring/Summer 2023
  De huisbeurs van Agora “Aksent Collection” is een must-see voor bloemisten en verkopers van decoratie. In het Agora filiaal in Kontich kan je tot en met zaterdag 9 juli, telkens van 9u tot 20u, de nieuwe collectie Spring/Summer 2023 gaan ontdekken en bestellen. … DIT ARTIKEL VERDER LEZEN ? Al abonnee ? Klik hier om
 • Agora presenteert Summer Lookbook 2022
  Ontdek elke maand een nieuw zwoel zomerthema dankzij het Summer Lookbook van Agora. Of je je producten nu tropisch of eerder lokaal houdt, laat jouw creativiteit de hele zomer lang bloeien met de florale trends en ideeën!
 • Schrijf je in voor de Agora Academy workshops!
  De eerste Agora Academy workshops van het jaar zijn achter de rug. Floristen Sören Van Laer, Arnauld Delheille en Melanie Mertens lieten de deelnemers prachtige creaties maken voor de lente en Pasen. Wil jij binnenkort ook deelnemen aan een workshop van Agora? Schrijf je dan vandaag nog in!
 • Rozenprijs swingt de pan uit voor Valentijn
  Een romantisch boeket rozen zal met Valentijn een pak meer geld kosten dan vorig jaar. Boosdoeners zijn de ontspoorde energieprijzen en de schaarste op de rozenmarkt.
 • Deze dagen mag je niet missen bij Agora
  Agora trakteert jou het hele jaar op inspiratie, kwaliteit en service. Bekijk hier de interessante data voor 2022 !
 • Klantendag Agora op 24 januari 2022
  Op 24 januari 2022 kan je naar de klantendag bij Agora. Om te vieren dat Agora 40 jaar werd in 2021, zal je die dag kunnen genieten van talloze promoties op producten en inspiratie. Meer info volgt nog. Bezoek jouw Cash & Carry tijdens deze klantendag en geniet mee van hun 40-jarig bestaan!
 • Winters thema uit lookbook Agora
  Met een fonkelnieuw winterthema trotseert Agora samen met jou de koeler wordende dagen. Maak deze winter een frisse start met het thema THE NEXT // GEN!
 • Futuristische feestdagen met deze bloemstijltips
  De winter maakt zich stilaan meester. Tijd dus voor een winters bloementhema. Werp een blik op de toekomst met het thema COSMIC // CAPSULE van Agora waarin klassieke feestelijke trends een futuristisch kantje krijgen. Ideaal voor een traditionele kerst met moderne touch. … DIT ARTIKEL VERDER LEZEN ? Al abonnee ? Klik hier om je

Meer nieuws van Agoragroup


agora group