Pak uit met Valentijn: ga voor geurrozen [FOTO’S]

Met Valentijn maak jij het verschil. Terwijl ze in de supermarkt en in marktkramen doodgewone rozen aanbieden, ga jij voor heerlijke geurrozen! Wie wil scoren bij zijn of haar geliefde, moet dus wel bij jou zijn!

Advertising

Voor de laatste must haves staken we ons licht op bij de Parfum Flower Company. In hun gamma zitten onder meer geurrozen van David Austin en Meilland (spreek uit op z’n Frans).

Top of the bill

Wil je het neusje van de zalm? Dan ga je voor David Austin Roses. De toprozen van de zopas overleden David Austin, de wereldvermaarde Britse veredelaar.

“De David Austin wedding roses behoren tot de mooiste die de markt te bieden heeft”, weet Arnold Wittkamp van Parfum Flower Company. “Deze prachtrozen combineren de geur en de vorm van de klassieke Engelse tuinroos, zonder de slechte eigenschappen. Ze worden vooral gebruikt voor bruidswerk en grote evenementen.”

“Nadeel is dat de prijs per David Austin roos voor een bloemist kan oplopen tot 2 of 2,50 euro. David Austin heeft wereldwijd 5 kwekerijen waar zijn planten staan en die zijn rozen mogen verkopen. Daarmee zorgt hij voor schaarste en exclusiviteit.” Maar als je cliënteel zich in het hogere marktsegment bevindt, mag de prijs geen obstakel vormen.

David Austin roos in geuren & kleuren

Foto’s: Parfum Flower Company

Welke David Austin geurrozen zijn er zoal?

In pink valt ons oog op de romantisch roze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: