Oranje gerbera’s decor voor Italiaans event

Onlangs vond de vierde editie plaats van het Italiaanse evenement Spritz & Flowers. Het jaarlijks terugkerende feestje in de geboorteplaats van het populaire drankje Aperol Spritz: Jesolo. Doel van het event is om het drankje onder de aandacht te brengen van consumenten.

De hoofdingrediënten van Spritz & Flowers zijn het drankje Aperol Spritz, muziek en… oranje gerbera’s. Het hele event is van top tot teen aangekleed met diverse soorten oranje gerbera’s. De aangesloten kwekers van Coloured by Gerbera hebben in totaal 8.000 gerbera’s geleverd.

Het format van dit bloemrijke event is ontwikkeld door floral designer en Italiaanse tv-persoonlijkheid Morris Marigo. Naast initiatiefnemer was hij de hoofdarrangeur die, samen met zijn team, zorgde voor de aankleding. Zo werden de gerbera’s verwerkt in een fotowand, meubels, planten, kostuums, kunstwerken en zelfs de culinaire omlijsting.

Nagenieten op afstand

Bekijk de compilatievideo boven dit artikel en check Pinterest en Instagram om een compleet beeld te krijgen van het event.

 

>> colouredbygerbera.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.