Opgepast & Vacature

Even enkele vraagjes maar eerst het goede nieuws : Onze meisjes, Verena en Jolien hebben op de wedstrijd van de EuroSkills in Lille een medaille van uitmuntendheid gewonnen. Proficiat Dames.

Vraag 1 – We krijgen van steeds meer floristen te horen dat ze ingestapt zijn in een aanbod van de firma : “Bloemen voor U”.

Wat onderzoek naar deze firma heeft alleen opgeleverd dat ze niet meer wonen op het opgegeven adres . Van enkele van onze leden hoorden we dat ze nog geen enkele bestelling gekregen hebben , maar wel hun bijdrage €199 cash betaalden.

Wie weet hier meer over ? Wie is hier mee ingestapt en heeft wel of geen bestellingen gekregen?

Na onze vorige mail hierover hebben ze wel wat dreigementen naar ons adres gezonden , wat ons niet zal weerhouden de zaak te onderzoeken en aan te klagen indien nodig.

Vooraleer we meer weten over deze firma lijkt het me toch raadzaam om voorzichtig te zijn. !!!!!!

Vraag 2 – Er is sprake van het afschaffen van de mogelijkheid om personeel contant te betalen.

Graag zou ik van u weten of zich hiermee kan akkoord verklaren of voorziet u problemen? Snel antwoorden aub

Vraag 3 – Werkaanbieding bij Tom De Houwer. „Ambrosia”. Hij zoekt „Bloementovenaar” 36u/per week. Ben je graag creatief bezig met bloemen? Hou je van mensen? Creativiteit, empathie en efficiëntie zijn woorden die bij je passen?

Voelt deze jobaanbieding niet als werk maar een droom?……  ….Dan is de kans groot dat jij de nieuwe „Bloementovenaar” wordt bij Ambrosia. Stuur uw cv naar [email protected] in de  onderwerpregel plaats je : “Sollicitatie en je naam”.

Ambrosia. Pastoriestraat 1 , 2340 Beerse

www.ambrosia.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.