Open Deur Agora – info & netwerking

De opendeurdag van Agora die dit jaar op 1 september plaatsvond wordt steeds meer een vaste afspraak voor boeiende informatie-uitwisseling en netwerking.

De kwekershal
De aanwezige kwekers maakten er gebruik van om hun producten aan te prijzen en kennis uit te wisselen met de floristen.  Wat zijn de specifieke kenmerken van de producten ? Hoe het product best verzorgen …  Hoe de klanten beter informeren.

Doorlopend waren er ook heel wat demonstraties. In het kader van Bouquet Tales maakte Michael Schyns prachtige boeketten met de vijf karaktervolle basisproducten: Anthurium, Calla, Avalanche rozen, Chrysanthemum en Hydrangea. Annick Mertens liet mooi bloemwerk zien met de nieuwste producten van Smithers-Oasis. Jan Dirk Von Hollen creëerde inspirerende bloemenideeën met de trendy wolproducten van Lehner Wolle³. En Jean-Luc Finck bracht inspiratie met zijn tijdloze plantencreaties. Fleur Talent! Jolien Vanderstappen en Angelo Giuffrida maakten speciaal voor deze opendeurdag enkele commerciële creaties.

Ontspanning kon natuurlijk ook niet ontbreken!  Hiervoor zorgde Paul Michiels met een wervelend liveoptreden. Een ideaal moment ook om collega’s te ontmoeten en aan netwerking te doen!

We kijken alvast uit naar de volgende opendeurdag van Agora (zie agenda).

Info – www.agoragroup.com

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.