Op 8 manieren bloemen & planten kopen bij Euroveiling

Bij Euroveiling kan elke professionele handelaar inkopen op de manier die het best bij hem of haar past. Hoe wil jij jouw bloemen of planten geleverd krijgen?


8 verschillende aankoopkanalen

Zelf bloemen en planten kopen of bestellen, fysiek of digitaal, ter plekke of op locatie … of een combinatie ervan? Wanneer, waar en hoe je maar wenst te kopen, Euroveiling beschikt nu over maar liefst 8 verschillende aankoopkanalen.

1. Klokverkoop

‘s Morgensvroeg dagverse producten aankopen op 5 veilklokken, tegen de scherpste prijzen op de markt. Op de klokken vind je alle relevante informatie, zoals productnaam, aanbod, prijs en kwaliteit. De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.

2. Bemiddeling

Een bemiddelaar legt voor jou contact met de kwekers. Hij/zij zorgt ervoor dat zowel jij (koper) als de kweker zekerheid hebben over het juiste product, kleur en prijs.

3. Kopen op afstand (KOA)

Koop ‘s morgensvroeg van thuis uit rechtstreeks op 5 veilklokken, met behulp van foto’s en live beelden.4. Commissionair

Geef je bestellingen de avond voordien door en de veilingmedewerkers kopen deze rechtstreeks op de klok voor jou.

5. Webshop

Reserveer voor extra zekerheid jouw producten tot een uur voor de verkoop aan vooropgestelde kwekersprijzen.6. EV-Commerce

Log in op verschillende externe verkoopplatformen en breidt jouw aanbod verder uit.7. EV-Direct

Bestel producten online en rechtstreeks bij de kweker aan een vaste prijs en op het gewenste aflevermoment.

8. Cash & Carry Planten

Een uniek assortiment van bomen, planten en struiken die niet worden geveild.


GROOTSTE TROEVEN VAN EUROVEILING


Naast de 8 verschillende aankoopkanalen (hierboven opgesomd) heeft kopen bij Euroveiling nog verschillende voordelen:

• Het hele jaar door worden er vier dagen per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) dagverse sierteeltproducten geveild.

• Persoonlijke service en klantvriendelijkheid

• Strenge kwaliteitscontrole van de producten

• Voordeliger dan in de groothandel

• Rechtstreekse verkoop van bloemen en planten

• Groot aanbod


De grootste prioriteiten van Euroveiling zijn klantvriendelijkheid en een uitmuntende service. Euroveiling is hét kanaal bij uitstek voor de rechtstreekse verkoop van bloemen en planten.”


SERVICE

Het is voor Euroveiling van essentieel belang dat aangekochte producten correct en met een minimale wachttijd worden geleverd. Zo worden bloemen en planten apart geleverd om ervoor te zorgen dat jij als klant controle hebt over je gekochte artikelen.


TRANSPORT

Als koper kan je ook gebruikmaken van de logistieke diensten van Euroveiling. De door jou gekochte bloemen en/of planten worden tot aan de deur geleverd.

FOCUS OP BELGISCHE KWEKERS

Kweken is en blijft een ambacht. In België beschikken we over heel wat toonaangevende planten- en bloemenkwekerijen en daar zijn we oprecht ontzettend trots op. Samenwerkingen met Belgische kwekerijen zetten we daarom maar al te graag in de kijker en niet enkel omwille van het lokale aspect, maar ook voor de uitstekende kwaliteit van de producten.

Euroveiling.be

www.euroveiling.be


Foto’s: ©Euroveiling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.