Online beurzen strijden om jouw aandacht

Fysieke bloemenbeurzen blijft ‘n moeilijk verhaal, dus zoeken kwekers en bloemisten momenteel contact via het internet. Wij tippen jou graag deze online beurzen die echt wel de moeite zijn.

Thursd Online Trade Fair

Van 17 tot en met 23 juni komt de sierteeltwereld digitaal samen voor de TOTF2021 Summer Edition. Kwekers, veredelaars en bloemisten stellen zich online aan jou voor.

De Thursd-homepagina is de beursvloer, waar de bezoeker een stand ‘binnenloopt’ door erop te klikken. Standhouders profileren hier hun bedrijf, producten en diensten. “Kom dus vooral kijken op de TOTF2021 Summer Edition. Dit is de gemakkelijkste manier om vanuit je comfortabele stoel te zien wat voor moois en nieuws er deze zomer wordt aangeboden. Met één simpele handbeweging of klik ben je weer helemaal bij”, zegt initiatiefnemer Arnold Wittkamp.

Maak kennis met Marginpar, Decorum, Dümmen Orange, Decofresh Roses, My Peony Society en vele anderen.

De online beurs focust ook op Fleur Floral Fashion, een event van de organisatie achter Fleuramour. Onder het motto ‘A Castle Deserves Art’ zullen floral designers het kasteel van Alden Biesen aankleden met prachtige bloemencreaties, van 23 tot en met 27 september 2021. Je kan hiervoor al tickets bestellen.


FlowerTrials

Van 15 tot 17 juni presenteerden 60 bedrijven hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Zoals eerder gemeld kon je de FlowerTrials live op je scherm volgen.

Heb je deze online beurs gemist? Bekijk hieronder de video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.