Onderscheid jezelf met snijbloemen Marginpar

Marginpar is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de creatie van de meest bijzondere snijbloemen. Ze waren een van de eersten die verse snijbloemen uit Afrika op de Nederlandse bloemenveilingen introduceerden. 

Waarom moet ik bloemen van Marginpar kopen?  

Met bloemen van Marginpar kun je je als professional onderscheiden: in exclusief aanbod, in verrassende noviteiten én in hoge kwaliteit.  

Advertising
 

Wat is typisch Marginpar?  

Ze telen 120 soorten snijbloemen op hun eigen kwekerijen in Kenia en Ethiopië en bij hun partners in Tanzania en Zimbabwe. Met 17 kwekerijen op verschillende hoogtes en geografische locaties staat elke variëteit op de perfecte plek. Bovendien creëren ze een jaarrond aanbod van de meeste Marginpar-bloemen, door de bloemen zo dicht bij de evenaar te kweken. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam staat in nauw contact met de veredelaars om zo telkens weer nieuwe, bijzondere en unieke soorten te kweken.

Leuk weetje: het merendeel van de bloemen staat buiten, door de weersinvloeden zijn ze extra stevig. 


Wat is hun specialisme?  

Marginpar is gek op variëteiten waarmee bloemisten een exclusieve touch kunnen toevoegen aan een boeket. Als voorbeeld: de bloem die iedere bloemist haast wel kent is de Clematis (eerste foto hierboven). Deze snijbloem is in 2006 door Marginpar en haar veredelaar voor het eerst op de veiling aangeboden. Inmiddels bestaat de Clematis Amazing® serie uit 14 soorten.

Marginpar is ook de grootste in Eryngium, met de Questar® serie (eerste foto onder), en je kent hen misschien ook van de Astrantia Star® variëteiten. Daarnaast kweken ze veel nicheproducten, zoals bijvoorbeeld Jatropha, Talinum, Gloriosa (foto onder midden), Polianthes en Scabiosa (foto onder rechts).  


🌺 Bekijk hier het volledige bloemenassortiment van Marginpar


Hoe duurzaam zijn Marginpar bloemen?  

Al hun eigen kwekerijen zijn volledig gecertificeerd. In Kenia met het KFC en Global GAP certificaat en in Ethiopië met MPS-ABC en SQ. De partnerkwekerijen in Tanzania hebben een MPS A+, MPS SQ en MPS GAP certificaat, en ook in Zimbabwe zijn ze bezig met het MPS-certificaat.

Marginpar is trots lid van FSI 2025 en streeft naar een 100% duurzame productie. Daarnaast staan de mensen op nummer één. De cultuur is er een van erkenning, waardering en vertrouwen.  


Waar koop je de bloemen van Marginpar?  

Hun bloemen staan dagelijks op de veilingen van Royal FloraHolland, bij veiling Plantion en bij Veiling Rhein-Maas. Daarnaast zijn ze te koop via een groot aantal groothandelaren en cash & carry’s.  🌺 Schrijf je hier in voor de Marginpar newsletter


🌺 Lees hier het hele verhaal in “The Story of M.”


www.marginpar.com 


Foto’s: ©Marginpar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.