Oloha! Een tafellamp én wandlamp?!

Is het een lamp? Is het een kunstwerk dat licht geeft? Oloha is het allemaal. Een veelzijdig designobject dat veel oooh’s en aaah’s oproept. Plaats de metalen schaal met het magnetische lampje op je dressoir als sfeerlicht. Leg ‘m op je salontafel als originele eyecatcher. Of hang ‘m met een haakje op als unieke muurlamp.

Oloha is een stevige, kunstzinnige schaal. Het ledlampje is een los element dat met een magneetje in de schaal klikt. Je kunt het lampje dus uit de schaal halen om weer op te laden met het meegeleverde USB-C kabeltje. Met de knop kun je het lampje dimmen van schemerstand tot lekker fel.

Oloha is bij Fatboy verkrijgbaar in drie maten, van grote verschijning tot klein sfeerlichtje.

Aan de achterkant van de Oloha zit een siliconen onderzetter. En in die onderzetter zit een handig oog waarmee je de lamp aan de muur kunt hangen, zoals je dat bij een kunstwerk zou doen. Ideaal om wat oh-la-la toe te voegen aan je balkon of je favoriete leeshoekje. Het LED-licht straalt warm wit licht uit, maar het is de kleur van de schaal die de tint toevoegt. Voeg nog een paar Oloha’s toe en je kunt een leuke lichtshow op je muur creëren.

Met Oloha kun je alle kanten op.

■ Nu kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.