Nog eerder genieten van pioenenpracht

My-Peony breidt vanaf volgend jaar uit en daardoor zullen hun pioenen al vanaf begin april 2017 over de toonbanken gaan. 

My-Peony

My-Peony is een merk dat ernaar streeft steeds een uniek assortiment pioenen van topkwekers aan te bieden. De eerste pioenen waren dit seizoen vanaf april uit Italië leverbaar, waarna Frankrijk en Nederland volgden. Tot eind augustus zijn de pioenen van My-Peony verkrijgbaar, op voorwaarde dat het weer het toelaat. My-Peony plant de pioenen in verschillende gebieden opdat het merk hun assortiment aan pioenen breed en langer beschikbaar kan houden. My-Peony gaat volgend jaar uitbreiden naar meerdere gebieden, waaronder grootschalig in Italië en Frankrijk. Hierdoor zullen de pioenen dus nog eerder te verkrijgen zijn en zal het pioenenseizoen vanaf begin april al op volle toeren draaien.

Verkoop

My Peony heeft als doel om zoveel mogelijk pioenen rechtstreeks vanuit de tuin te leveren. Zo kunnen ze onnodig tijdsverlies beperken en een temperatuurverschil voor de pioenen vermijden. Bovendien blijven de bloemen zo het verst. De pioenen worden voorbereid vanuit een koelcel voorraad systeem op het moment dat er vraag naar is. Op die manier kan er aan de vraag voldaan worden wanneer die groot is en kan een overschot voorkomen worden op het moment dat de verkoop stagneert.

De pioenen van My-Peony zijn verkrijgbaar via de veilingklok van Royal Floraholland, Floramondo, klokvoorverkoop en via de webshop. Klanten die de pioenen bij aankoop willen zien, kunnen terecht op de voormalige importafdeling van Royal FloraHolland Rijnsburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.