Nieuwe rozensoorten | Gelato, Sumerrose of Wedding Party?

VOORN Spray Roses introduceert vier nieuwe spray roses: Gentle Trendsetter, Gelato, Summerrose en Wedding Party. De rozen worden op een duurzame manier geteeld, in de grond zonder gebruik te maken van energie en zijn seizoensgebonden beschikbaar.

Advertising
 

Om een onderscheid te maken tussen het jaar- en het seizoensgebonden assortiment worden alle seizoensproducten van VOORN Seasons op de markt gebracht onder de nieuwe naam VOORN Seasons met een onderscheidende verpakking en Seasons als logo.

  • Gentle Trendsetter heeft een mooie abrikooskleur en bloeit volledig open met een zeer speciale ronde bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes in het hart.
  • Gelato is meerkleurig. De buitenste bloemblaadjes zijn wit en kleuren van zachtroze tot een donkerroze hart.  De prachtige bloeivorm maakt deze zoete trosroos echt uniek.
  • Sumerrose is crèmekleurig, champagne. De verschillende vormen maken deze roos echt uniek.
  • Wedding Party is een bijzondere zuiver witte trosroos die zich onderscheidt door zijn bloemvorm en is rijkelijk gevuld met bloemblaadjes.

Foto’s: ©Voorn Roses

De inmiddels veelzijdige collectie trosrozen is speciaal geselecteerd en kenmerkt zich door een unieke bloeiwijze en de hoge kwaliteit, met de vier nieuwe VOORN Seasons trosrozen als mooie nieuwe toevoeging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: