Nieuwe orchidee Bolgheri verspreidt zoete geur

Het is bekend dat er veel snijbloemen zijn die lekker geuren, maar ook potplanten hebben af en toe een geurtje. Naast de uitstraling van deze planten, geeft de geur een extra dimensie. Het maakt het plaatje in huis compleet.

Phalaenopsis Bolgheri

Zo kan je nu een vleugje authentiek Italiaans leven in huis brengen met de nieuwe Phalaenopsis Bolgheri van Anthura.

Advertising
 

De combinatie van een licht zoete geur, wasachtige oranje bloemen en een lang vaasleven van meer dan 20 weken kan alleen maar als uniek worden omschreven. Bovendien is Anthura Bolgheri, in vergelijking met andere geurende variëteiten, een goede groeier en zeer productief wat betreft het aantal takken en bloemen.

Phalaenopsis Bolgheri, te koop bij Anthura

Speciale geur

Deze variëteit is vernoemd naar een prachtige plek in Italië: Bolgheri. Deze stad is bekend om zijn grote wijnen, lange lanen met cipressen en het exclusieve parfummerk “Acqua di Bolgheri”. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de geurende Phalaenopsis Bolgheri vernoemd is naar een stad die beroemd is om haar parfum. Deze variëteit ruikt lichtjes zoet wanneer de zon erop schijnt, heeft een warme oranje kleur en overvloedige takken.

Maat

De variëteit Anthura Bolgheri kan worden gekweekt in potten van 9 cm en 12 cm en bereikt een hoogte van respectievelijk 45 cm en 50 cm. De bloemdiameter is gemiddeld 6 cm.

Bestel de Bolgheri nu bij Anthura

Haal ‘m nu, want hij is prachtig in elk decor: de Phalaenopsis Bolgheri

www.anthura.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.