Nieuwe krachtige gele roos Momentum+

Dümmen Orange lanceert de diepgele roos Momentum+. Wat deze roos zo bijzonder maakt, is haar kracht en het feit dat haar prachtige gele bloemen niet verbleken. Momentum+® heeft een uitstekend vaasleven en is ideaal voor gebruik in zowel mono- als gemengde boeketten.

Zo geel als de zon, deze intense roos fleurt zelfs de somberste dag op. Perfect voor het vieren van de lente.

Advertising
 

Stralend gele roos
De diepgele kleur van de bloemblaadjes van Momentum+ contrasteert prachtig met het elegante donkergroene blad. De zonnige uitstraling van deze roos sluit perfect aan bij de stijgende vraag naar kleurrijke snijbloemen. Andere onderscheidende kenmerken van Momentum+ zijn haar kracht en productiviteit. De stengels van Momentum+ worden tussen de 40 en 70 centimeter lang.

Momentum+ by Dümmen Orange

“De intens gele kleur is natuurlijk het eerste wat opvalt”, zegt Peter Mwangi, sales manager bij Dümmen Orange. “De roos behoudt haar kleur in de vaas, zodat mensen er maximaal van kunnen blijven genieten. Maar wat Momentum+ vooral bijzonder maakt, is de kracht. De roos heeft een stevige knop van 4,5 tot 5 cm doorsnede die zich opent in een sterke, symmetrische bloem. De cilindrische vorm van de bloesems beschermt de bloemblaadjes beter tegen kneuzingen, waardoor Momentum+® uitermate bestand is tegen transport- en verpakkingsschade. Wij zijn zeer trots op deze veelbelovende nieuwe aanwinst voor de bloemist.”

dummenorange.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.