Nieuwe heldergele roos heet First Gold!

Arend Roses lanceert de nieuwe heldergele grootbloemige kwaliteitsroos First Gold!® van veredelaar Kordes. First Gold® is vanaf 6 november 2020 verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer. .

First Gold® is een welkome aanvulling op het grootbloemig aanbod in gele Nederlandse rozen dat momenteel vrij klein is. Opvallend aan First Gold® is het bijzonder mooie, donkergroene blad, waardoor de heldergele kleur van de roos nog beter tot zijn recht komt. First Gold® heeft een subtiele authentieke rozengeur als bijzondere extra. Ongewoon en onverwacht voor rozen binnen dit segment.

Advertising
 

First Gold® is volledig nieuw op de Europese markt en is de tweede introductie in samenwerking met veredelaar Kordes. De ‘signature Arend roos’ Red Eagle® komt ook van hen.

De productcode van First Gold® is 125540. Door haar exclusiviteit is First Gold!® vooralsnog in zeer kleine aantallen beschikbaar, met mogelijke uitbreiding bij voldoende vraag. Voor informatie over de beschikbaarheid van First Gold® neem je contact op met de salesafdeling via [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.