Nieuwe Fleur [email protected] met +50 ideeën voor het feestseizoen

De mooiste bloemstukken voor het najaar en de feestdagen vind je in de nieuwe Fleur [email protected] najaarsspecial! Of je nu wil uitpakken met een feestelijke tafelaankleding, een mooi kerstboeket of een krans voor de herfst; deze special staat boordevol tips & tricks om zelf aan de slag te gaan.

Na een kwakkelzomer met veel regen kijken we reikhalzend uit naar een mooi en gezellig najaar. Sfeervolle bloemstukken kunnen niet ontbreken. Onze Fleur [email protected] floristen geven je in de nieuwe special tal van creatieve bloemschikideeën.

Dit ontdek je nu in de nieuwe Fleur [email protected]:

♥️ Vurige creaties in warme kleuren. Mooie, oranje-rode pompoenen in alle mogelijke formaten spelen tijdens dit seizoen een belangrijke rol. Ze fleuren onze herfst op en ze zijn een ideaal bloemschikmateriaal.

♥️ Happy birthday! We geven inspiratie voor een verjaardagsfeestje in het najaar. De artistieke bloemencreaties in fuchsia-bordeaux tinten zorgen voor warmte en gezelligheid.

♥️ In alle seizoenen, maar speciaal in de herfst kan je in het land van Herve heerlijke wandelingen maken. Nadien kan je knus ontspannen in de gîte van Josiane en Antoine in Charneux. De Fleur [email protected] floristen zorgen voor een schitterende aankleding! Denk aan een trendy tafeldecoratie met droge en levende materialen, een vurige herfstkrans aan de haard, een exotisch boeket in de living …

♥️ Een creatieve kerst. In deze Fleur [email protected] vind je de mooiste kerstdecoraties om het hele huis feestelijk aan te kleden. Er zijn bloemstukken voor verschillende niveaus en bij elk stuk vind je een duidelijk stap-voor-stap uitleg waarmee je zelf aan de slag kan. Denk aan feestelijk gedekte tafels, sfeervolle winterstukken, fleurige kerstbomen en een adventskrans.

♥️ Feesten in pure klasse. Stijlvolle kerstideeën met orchideeën en bijzondere exoten spelen de hoofdrol in deze reportage. Wat dacht je van grote glazen kerstballen gevuld met luxe Vanda en Dendrobium?

♥️ Kerst als in een sprookje! Feestelijke winterse creaties met een gouden toets, met glitters en met feestelijke lichtjes.

Kortom: heel wat leuke ideeën om er een feestelijk najaar van te maken!

» Bekijk de nieuwe Fleur [email protected] in de FLEURSHOP

Of abonneer nu en geniet heel wat voordelen!

Fleur Creatief is al meer dan 20 jaar de vaste waarde in het bloemschikken. Eén blik in het magazine geeft jou meteen een pak creatieve bloemenideeën. Soms eenvoudig en snel te realiseren dan weer staaltjes van vakmanschap.

Jouw voordelen bij een jaarabonnement op Fleur Creatief:

  • Fleur Creatief | 4 edities
  • Fleur Creatief @ Home | 2 edities
  • Gratis levering bij je thuis, nog vóór het magazine in de winkels ligt!
  • Gratis FLEUR newsletter boordevol tips & tricks
  • 5% korting bij aankoop van boeken in de FLEURSHOP
  • Gratis toegangsticket voor het internationaal bloemenfestival Fleuramour in 2022
» Ontdek meer over het jaarabonnement op Fleur Creatief.

TIP: Ben je een professioneel bloemist? Kies dan voor het FLEUR PRO abonnement met een uitgebreid aanbod voor professionals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.