Nieuwe en verbeterde website Smithers-Oasis met florale inspiratie

Smithers-Oasis kondigt met grote tevredenheid aan dat haar nieuwe website  www.oasisfloral.com  live is gegaan. Dankzij deze lancering heeft de floristengemeenschap nu overal toegang tot een wereld van inspiratie, informatie en tips & tricks, die hen professioneel dagelijks kunnen helpen.

De nieuwe homepage van Smithers-Oasis trekt onmiddellijk de aandacht met een strak en modern design, een duidelijke navigatie en kleurrijke beelden.

Om een snelle en gemakkelijke toegang te verkrijgen tot informatie die van direct belang is voor floristen, werd de website ingedeeld in hoofdcategorieën op basis van interesses: producten, inspiratie, tips & tricks.

Volgens Chris Martens, Managing Director van Smithers-Oasis Belgium, maakt de website deel uit van de continue inspanningen om de kwaliteit en toegankelijkheid  van informatie te verbeteren. “Content is en blijft nog altijd king bij Smithers-Oasis, en wij sparen geen moeite”, zo luidt het.

Interessant om weten is dat deze content altijd beschikbaar is: wanneer en waar je maar wilt – gezien het geoptimaliseerd is voor draagbare toestellen zoals smartphones en tablets. Met linken naar de Facebook pagina, Twitter & YouTube, opent Smithers-Oasis alle social media bronnen voor floristen om ervoor te zorgen dat ze de laatste info en content ontvangen van zodra deze aanwezig is, om zo haar doel te verwezenlijken om aanwezig te zijn waar de florist het wil.

www.oasisfloral.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.