Nieuwe bloempotten & opendeur bij D&M

Ondanks de lage verwachtingen door de coronacrisis heeft D&M het goed gered. Daarom heeft de Belgische decospecialist in vazen & potten gekozen voor een mid season collectie. Ontdek ze hier & tijdens de extra opendeurdag op zondag 13 september.

FAIR

Speel dit najaar in op de trend van ‘droogbloemen’. Deze vaas van keramiek is beschikbaar in een mooie golvende vorm in aardetint bruin. Verkrijgbaar in groot en klein formaat. Combineer deze vaas met bijv. gedroogde lavendel, pampagras of graansoorten. TIP: Adviseer je klant om deze te combineren met een minimalistische stijl en kleuren voor een rustgevende sfeer. Breng zo het Zweedse hygge tot zijn of haar thuis. Wil jouw klant toch meer een eye-catcher in huis, adviseer dan droogbloemen in opvallende kleuren zoals rood, oranje, geel of paars om zo een mooi boeketje te maken voor de FAIR vaas. Speel met de 2 formaten om meer dynamiek te creëren.


FACET

Pure eenvoud, maar al een plaatje op zich. Combineer het met een uitbundig bloemenboeket met diverse uitgewerkte takken voor dit najaar. Geef de FACET vaas een mooie plek in je inkomhal voor een hartige ontvangst van gasten, een plek op de koffietafel voor een gezellige namiddag met vriendinnen of op het bijzettafeltje wanneer je in alle rust een boek aan het lezen bent. Je kan de vaas combineren met mooie najaarskleuren als: oranje, bruin, oker en roest. Kortom een prachtige uitnodiging voor in jouw winkel of thuis bij jouw klant.


REPOSE

Hoewel het lijkt alsof de feestdagen maar net voorbij zijn, zijn de volgende al in aantocht.

De REPOSE collectie in goud is de ideale bloempot om je winkel een heerlijk kerstgevoel te geven. Wie aan de kerstperiode denkt, denkt aan goud gecombineerd met rood en wit. Daarom passen planten met een roestkleurige toets perfect bij onze gouden REPOSE. Denk maar aan de volgende exemplaren: Black Gold Philodendron, Ficus Elastica, Calathea Triostar, …

Wie zich toch niet kan vinden in de gouden tinten, deze collectie is eveneens verkrijgbaar in de kleur mint.


Ontdek vanaf 7 september 2020 de vroege mid season collectie voor de herfst en winter op de website van D&M.

Opendeurdagen D&M

Kan je niet wachten om deze potten te bekijken in de showroom van D&M?

Schrijf je dan snel in voor de opendeurdagen via hun website. D&M voorziet ook een extra opendeurdag op zondag 13 september van 9u tot 17u.

>> dmdepot.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.