100 seconden van Blossoming Herkenrode [VIDEO]

Abdijsite Herkenrode in Hasselt vormde afgelopen weekend het prachtige kader voor de eerste editie van Blossoming Herkenrode. Dit lifestyle event stond volledig in het teken van het mooiste dat de natuur te bieden heeft: bloemen! Lekker tafelen, live muziek en kunstwerken maakten de beleving compleet.

Advertising

Bloemencreaties

Blikvanger op de grote koer was een glooiende blokkenstructuur met gras, gerbera’s en rode aardappelen van Tom De Houwer, genaamd “Glooiend Blossoming” naar het glooiende Limburgse landschap. Fleur Magazine was er donderdag bij tijdens de opbouw. “Ik probeer steeds de omgeving in mijn design te integreren. De rode en zwarte kleuren van het gebouw op de achtergrond zullen ook in mijn werk terugkomen. Ook leuk: vanuit elke gezichtshoek ziet de creatie er anders uit.” Het finale resultaat kan je zelf gaan bekijken.

Ook gespot: een levensgrote eenhoorn vol bloempjes en lampjes, prachtige bruidsboeketten, bloemenrugzakken, grote bloemenframes en majestueuze kroonluchters in de Tiendschuur, een bloemenboom uit China, een fotogenieke bloementunnel in de tuin en een mechanische bloem van Sören Van Laer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: