Nieuw handboek met 300 chrysanten geschikt op kleur en vorm

Waarom altijd dezelfde chrysanten door je boeketten draaien als er 300 soorten zijn? Spring een level hoger met de mooiste variëteiten uit het inspirerende chrysantenhandboek, met focus op kleuren en vormen, geknipt voor bloemisten.

Het ‘Chrysanten kleuren & vormen handboek’ komt perfect van pas bij het samenstellen van jouw assortiment. Het bevat prachtige chrysantensoorten. Ze staan netjes opgesplitst per kleur en per vorm, met hun bloeimaand en lengte. Een QR-code gidst je bovendien naar het meest actuele assortiment op voorraad.Promotiebeelden voor jouw sociale media

De chrysant heeft alles in zich voor succes. Volume, kleur en kracht voor een betaalbare prijs. Dé ingrediënten die jij nodig hebt om bij je klanten te scoren met verrassend en eigentijds bloemwerk.

Er is keuze genoeg. Een rijk kleurenpalet, diverse bloemvormen en verschillende formaten. In het nieuwe handboek staan ruim 300 Nederlandse chrysanten, gesorteerd op kleur en vorm.

Het chrysantenassortiment is continu in ontwikkeling. Op www.justchrys.com vind je het meest actuele aanbod. Ook kun je via deze website verschillende beelden, de digitale versie van het handboek en promotiemateriaal downloaden om jouw klanten te inspireren.Behoefte aan inspiratie?

Ga naar de socials (@justchrysanthemum) en ontdek de 1001 mogelijkheden met chrysanten!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.