X-mas 2023 begint op Christmasworld | 3-7 februari 2023

De hoogste tijd om je alweer klaar te stomen voor de volgende feestperiode! Op Christmasworld vind je werkelijk alles van kerst- en seizoensdecoratie. Een must als je van gezelligheid houdt!

Voor wie? Kerstfanaten, gezelligheidsdieren en liefhebbers van een stevige portie kitsch. Je spot hier de decoratietrends voor het komende eindejaar en wordt om de oren geslagen met de gekste kerstballen, de mooiste ornamenten, de heerlijkste geuren en de nieuwste soorten (kerst)verlichting. Ideaal om je etalage dit najaar over de tongen te laten gaan.

Wanneer? 3-7 februari 2023

Hoe groot? 1.000 standhouders uit 45 landen, 45.000 bezoekers uit 120 landen en dat allemaal in het hypermoderne, uitgestrekte beurscomplex Messe Frankfurt.

Niet vergeten: De Christmasworld Trends, de Retail Boulevard en de weelderige themakamers van het Belgische Goodwill.

Hoe bezoeken? Geen langeafstandsrijder? Frankfurt heeft goede treinverbindingen en een eigen luchthaven. Met 5.000 hotelbedden op een kwartiertje wandelafstand van Messe Frankfurt maak je er ineens een gezellige tweedaagse van! Een gespecialiseerde website (www.hotelguide-frankfurt.com) toont je de geschikte accommodatie.

■ Ga hier naar de website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.