X-mas begint op Christmasworld | 28 jan-1 feb 2022

De hoogste tijd om je alweer klaar te stomen voor de volgende feestperiode! Op Christmasworld vind je werkelijk alles van kerst- en seizoensdecoratie. Een must als je van gezelligheid houdt!

Voor wie? Kerstfanaten, gezelligheidsdieren en liefhebbers van een stevige portie kitsch. Je spot hier de decoratietrends voor het komende eindejaar en wordt om de oren geslagen met de gekste kerstballen, de mooiste ornamenten, de heerlijkste geuren en de nieuwste soorten (kerst)verlichting. Ideaal om je etalage dit najaar over de tongen te laten gaan.

Advertising
 

Wanneer? 28 januari – 1 februari 2022

Hoe groot? 1.000 standhouders uit 45 landen, 45.000 bezoekers uit 123 landen en dat allemaal in het hypermoderne, uitgestrekte beurscomplex Messe Frankfurt.

Niet vergeten: De Christmasworld Trends, de Retail Boulevard en de weelderige themakamers van het Belgische Goodwill.

Hoe bezoeken? Geen langeafstandsrijder? Frankfurt heeft goede treinverbindingen en een eigen luchthaven. Met 5.000 hotelbedden op een kwartiertje wandelafstand van Messe Frankfurt maak je er ineens een gezellige tweedaagse van! Een gespecialiseerde website (www.hotelguide-frankfurt.com) toont je de geschikte accommodatie.

Binnen geraken? 25 euro in voorverkoop, 29 euro aan de kassa.

>> Ga naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.