Neem voorsprong op de concurrentie tijdens Christmasworld (25-29 januari)

Met de regelmaat van de klok moet je als florist zuurstof opsnuiven. Mogen we Christmasworld adviseren? Deze gigantische vakbeurs met kerst-, seizoens- en woondecoratie bezorgt je de creatieve kick om je business een nieuwe impuls te geven.

Advertising
 

Wat heeft Christmasworld mij te bieden? 

Een attractief productgamma en een geslaagde productpresentatie zijn de sleutels tot succes. In digitale tijden scoor je gegarandeerd met alles dat het leven beter en gemakkelijker maakt. Mensen kopen meer online, maar gaan voor de beleving nog altijd naar een winkel. Zoals voor de kerstsfeer, die je zaak dan ook ten volle moet uitstralen.

Tel bovenop de beleving en tastbaarheid nog de nabijheid, de vertrouwensband, de service en het gratis advies en je hebt een heleboel troeven om de slag van de online concurrentie te winnen. Naast het enorme assortiment aan kerstdecoratie toont Christmasworld hoe je hierin kan groeien en hoe je jezelf nog sterker in de markt kunt positioneren via workshops en lezingen.

Waarom moet ik erheen?

1.048 exposanten uit 43 landen presenteren een uniek spectrum aan nieuwe feestelijke en seizoensgebonden decoraties. Ook verneem je in primeur de trends voor kerst 2019, krijg je designideeën voor je winkel, etalage en toonbank én kan je op de compacte beurs Floradecora achterhalen hoe je je klanten tevreden stemt met onderhoudsvriendelijke en langdurig vers blijvende snijbloemen.

In de nieuwe ‘Retail Boulevard’ presenteren 5 pop-upstores de beste manieren om bloemen en decoratie samen te presenteren. Nog in Messe Frankfurt vinden van 26 tot en met 29 januari ook de beurzen Creativeworld en Paperworld plaats.

  • Christmasworld beslaat de hallen 8, 9, 11 en 12 van Messe Frankfurt.
    • Chinoh : hall 8.0 H24
    • Goodwill : hall 11.0 B80 en C80
    • J-line by Jolipa : hall 11.0 B30
  • Floradecora (met snijbloemen, planten en floral art) vindt plaats onder de glazen koepel van de Galleria in Messe Frankfurt.

>> christmasworld.messefrankfurt.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.