Neem deel aan de exclusieve Helleborus Award

Ben jij een getalenteerd florist? Hou je van de unieke winterbloeier Helleborus en vind je het een uitdaging om met deze bloem een vernieuwende creatie te maken? Dan moet je beslist meedingen naar de Helleborus Award 2015. Deze exclusieve wedstrijd waaraan slechts 25 professionele floristen kunnen deelnemen, is een initiatief van kwekerij Het Wilgenbroek, een vooraanstaande Helleboruskwekerij met internationale faam, en Fleur Magazine.

We verwachten de realisatie van een bijzondere winterse creatie met Helleborus*. Takken, hout, schors, wol … en nog veel meer andere materialen kunnen als basis dienen voor een creatie waarbij Helleborus de hoofdrol speelt. De werken komen op een zwarte sokkel te staan van 1 m hoog met een oppervlakte van 35 x 35 cm. De jury zal beoordelen op vorm en kleur, originaliteit, creativiteit en  de meerwaarde van de creatie voor Helleborus.

De prijzenpot is rijkelijk gevuld. De beste creaties worden beloond met waardebonnen van Het Wilgenbroek voor een totaal van € 1000. De winnaar krijgt bovendien aandacht in het magazine Fleur Creatief.

Schrijf je snel in voor deze exclusieve Helleborus Award 2015! En ontvang het volledige reglement.

Schrijf snel in !!!! Inschrijven mogelijk tot 15 januari 2015 !!! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.