Nederlandse flora sieren Belgische ambassade

Op 2 juni vond een exclusief concert plaats in de Parijse residentie van de Belgische ambassadeur, Zijne Excellentie Vincent Mertens de Wilmars. Hij en zijn vrouw schakelden LM Flower Fashion in om hun woonst in hartje Parijs ter gelegenheid van het evenement in een floraal kleedje te steken. LM werkt al vier jaar nauw samen met de Nederlandse ambassade in Parijs en met Jeff Leatham, artistic director van het Four Seasons Hotel George V. Het concert was voor LM Flower Fashion een uitgelezen kans om een internationaal hoogstaand publiek laten kennis te maken met exclusieve bloemen uit Nederland. 

Advertising
 

Nederlandse bloemen

In overleg met de vrouw van de ambassadeur werd de entree met roze tinten opgefleurd. De overige kamers waren al opgeluisterd met bloemmotieven en historische ornamenten. Daarom koos LM Flower Fashion voor ivoorkleurige bloemen in combinatie met paarse en bordeaux tinten.

LM Flower Fashion kwekers

Bloemen van de volgende LM Flower Fashion kwekers werden gestyled: ‘Sweet Avalanche’, ‘Pearl Avalanche’ en ‘Four Seasons rozen’ van Meijer Roses,’ Hydrangea Verena Jumbo’ van Vollering Hydrangea, ‘Cymbidium California Del Monte’ in lichtroze, ‘May Monique’ in donkerroze en ‘Alice Anderson’ in groen van HVS Orchids, ‘Vanda Sunanda Yellow Henna’ van Anco pure Vanda, Phalaenopsis planten van Sion, pioenrozen van My-Peony, Phalaenopsis bloemen ‘Tikal’, ‘Purple Haze’ en ‘Omega’ van Walter Grootscholten Orchids, chrysanten ‘Doria’, ‘Ferry Lime’ en ‘Country’ van Zentoo en een selectie van exclusieve zomerbloemen waaronder ‘Clematis’, ‘Eryngium’, ‘Astrantia’ en ‘Scabiosa’ van Marginpar. Daarnaast maakte LM Flower Fashion ook gebruik van de volgende stuks: ‘Lovely Anthuriums’ van Evanty, calla’s van De Haas Calla’s en lelies van Bredefleur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: