Nederlandse bloemist? Doe mee aan anjer-campagne!

Van 6 tot en met 23 maart kan je als bloemist in Nederland meedoen aan een grote promotiecampagne rond de anjer. 

Consumenten stimuleren om mensen uit hun omgeving te bedanken met anjers. Dat is de drijfveer van de Nederlandse anjerkwekers, de VBW, Bloemenbureau Holland en het Oranje Fonds.

Advertising
 

De slogan luidt: Bedank een kanjer met een anjer. Wie een (k)anjerboeket koopt vanaf € 14,95, krijgt er een voucher bij waarmee je kans maakt op 1 van de 10 wellness verwendagen voor twee personen. Of op een van de 50 (k)anjerboeketten als bedankje voor jezelf. Dit gebeurt via een unieke code vanaf begin maart op de actiepagina van Mooiwatbloemendoen.nl.

Kortingsbonnen voor de kanjers van NLdoet

Ook het Oranje Fonds geeft kortingsvouchers weg op 15 en 16 maart, aan 200.000 geregistreerde vrijwilligers van NLdoet. Hiermee kunnen zij zichzelf een boeket vol anjers geven met 25% korting. Een bloeiend bedankje voor het harde werk tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Doe mee!

De werving van deelnemende bloemisten is inmiddels gestart door VBW.

Niet benaderd maar wel interesse? Tot 24 februari 2019 kunnen bloemisten zich nog aanmelden via de aanmeldpagina van VBW, of door een e-mail te sturen met de NAW-gegevens naar Bloemenbureau Holland: [email protected].

Voordelen

Consumenten worden gegidst naar deelnemende bloemisten via social media advertenties. Op de winkelvloer trekken POS-materialen de aandacht voor de actie. Deelnemende VBW-leden ontvangen een promotiepakket met A1-posters, boeketkaartjes, actievouchers en boeketstekers. De winkels worden bovendien vermeld op de shopfinder van Mooiwatbloemendoen.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.