Nederlandse bloemen sieren 25ste verjaardag van Disneyland Parijs

Disneyland Paris, de magische plek waar menig kinderdroom werkelijkheid wordt en waar verwondering en geluk hoogtij vieren, neemt afscheid van haar jeugd. Het themapark nabij Parijs blaast namelijk dit jaar 25 kaarsjes uit. En dat moet op gepaste wijze gevierd worden! Afgelopen weekend werd er de aftrap gegeven voor een reeks feestelijkheden rond het jubileumjaar. Dat doen ze met nieuwe shows, een gloednieuwe en feestelijke parade, een spectaculaire nieuwe avondshow, vernieuwde attracties en natuurlijk ook met bloemen. 

Nederlandse flora

Op zaterdag 25 maart gingen de feestelijkheden van start. LM Flower Fashion werd benaderd om voor dit internationale event bloemen uit Nederland te vertegenwoordigen. Ze verzorgden de bloemen in de hotels en op de tafels tijdens het exclusieve galadiner. Een selectie bloemen werd gestyled in de themakleuren van het 25-jarig jubileum, namelijk, zilver, wit en blauw. Verschillende Nederlandse bloemisten zoals Patrick Valk, Machiel Bekker, Marion Verdegaal en Esther van Tilborg werkten mee aan het realiseren van de bloemdecoraties.

LM Flower Fashion werkte al eerder samen met Disneyland Paris, onder andere voor het prinsessenbal tijdens een kerstevent, voor de styling van de Cinderella Suite in het Disneyland Hotel en het ‘Swing into Spring’ lente-event. Ook voor de première van de show ‘Mickey and the Magician’ werden Nederlandse bloemen ingeschakeld om de magische site nog feeërieker te maken.


Illuminati
Niemand minder dan John Legend verzorgde een verrassingsoptreden voor de première van de nieuwe show Illuminations en het galadiner. Hij bracht onder andere zijn wondermooie ‘All of me’ en de titelsong van de nieuwe live action Disney-film Beauty and the Beast. Illuminations is de nieuwe, spectaculaire show waarbij op het grote kasteel van Doornroosje fragmenten uit onder meer Pirates of the Caribbean, Star Wars en de nieuwe live action-versie van Beauty and the Beast worden geprojecteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.