Bloemenpracht op Eurovisiesongfestival ?

Waar je ook gaat op het Eurovisiesongfestival kom je vreemde vogels én kleurrijke bloemen tegen. Bekijk hier onze florale selectie.

Organisator Nederland grijpt het liedjesfestijn aan om de bloeiende Nederlandse sierteelt te showen in Ahoy in Rotterdam. LM Flower Fashion zorgt voor de bloemstyling, in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Advertising
 

Hier poseren Eurovisiefans voor de gerberamuur van Coloured by Gerbera.

Ook Marginpar leverde prachtige bloemen : Eryngium, Crocosmia, Limonium, Delphinium, Hypericum, Alchemilla, Craspedia en Campanula.

De artiesten, waaronder Hooverphonic, worden geïnterviewd voor een florale muur met bloemen en planten.

©Eurovision

Ook het perscentrum is floraal aangekleed.

Logo

Inspiratie voor de opvallende decoraties is het officiële Eurovisielogo gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen met nadruk op verbinding en samenzijn. De verschillende variëteiten Nederlandse bloemen en planten worden ook in deze opvallende kleurencombinatie gedecoreerd.

De Eurovisieslogan “Open Up” vertelt waar Nederland voor staat: een land met een open blik naar de wereld. LM Flower Fashion Productions, FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera vertalen deze slogan met bloemen en planten als “Open up to the world of flowers and plants”.

www.eurovision.tv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.