Nederlandse bloemen en planten op Eurovisiesongfestival

Binnenkort galmt de Eurovisietune weer door de huiskamers. Organisator Nederland grijpt het liedjesfestijn aan om de bloeiende Nederlandse sierteelt te showen aan de wereld.

Van 7 tot en met 22 mei zullen eyecatchers van bloemen en planten te zien zijn op verschillende locaties in Ahoy Rotterdam, de locatie waar het Songfestival zal plaatsvinden. LM Flower Fashion zorgt voor de bloemstyling, in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Logo

Inspiratie voor de opvallende decoraties is het officiële Eurovisielogo gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen met nadruk op verbinding en samenzijn. De verschillende variëteiten Nederlandse bloemen en planten worden ook in deze opvallende kleurencombinatie gedecoreerd.

De Eurovisieslogan “Open Up” vertelt waar Nederland voor staat: een land met een open blik naar de wereld. LM Flower Fashion Productions, FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera zullen deze slogan met bloemen en planten vertalen als “Open up to the world of flowers and plants”.

65ste editie

Het Eurovisiesongfestival is wereldwijd een van de grootste en bekendste festivals. Duncan Laurence zong zich in Tel Aviv naar de winst en dat betekent dat de 65ste editie van het songfestival dit jaar in Nederland plaatsvindt. De halve finales zijn op dinsdag 18 en donderdag 20 mei, de finale op zaterdag 22 mei. De organisatie van het Eurovisiesongfestival in Nederland is een samenwerking tussen NPO, NOS en AVROTROS, in coproductie met de EBU.

www.eurovision.tv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.