Nederlandse bloemen brengen Lente in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs viert de lente van 1 maart tot 31 mei 2015! Na een eerste succesvolle editie, lanceert Disneyland Parijs voor het tweede jaar op rij een special seizoen boordevol levendige lentekleuren en veel bloemen en planten. Op 21 maart werd de lente feestelijk verwelkomd met pers en celebrities vanuit heel Europa met nieuwe muzikale shows, meer bloemen en tal van Disney-figuren in hun beste lente outfits.

De pastelkleurige Avalanche rozen van Meijer Roses werden gestyled in de sprookjesachtige settings. De Spring-Summer Chrysanten collectie van Zentoo vormden een kleurrijk geheel in Minnie’s bloemenbakfiets. Een selectie uit de snijbloemen collectie van Marginpar en, als een van de meest herkenbare bloemen voor kinderen, werden Gerbera’s van LG Flowers in diverse settings gedecoreerd. Een aantal vrouwelijke celebrities droeg de Living Jewel diadeem van Anco pure Vanda. De rode rozen Red Naomi en Myrna pasten perfect in de Alice in Wonderland setting. De eerste paarse Hortensia’s van dit seizoen, Rodeo Purple van Vollering werden gestyled en zo ook de Viburnum van Mediaverdi. De bloemen werden verwerkt in Premium Floral Foam steekschuim van Chrysal. Hedera in spiraal- en bolvorm en kleurrijke rozenplantjes van Vireo plants werden in de tuin voor het huis van Minnie Mouse gestyled.

Advertising
 

LM Flower Fashion, een platform dat staat voor het samenbrengen van bloemen met mode, lifestyle, design en interieur zorgde voor bloemen en arrangementen.

www.flowerfashion.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: