Natuurlijke decoratie met kerststerren

Natuurlijk leven is een trend. Het interieurontwerp heeft planten en natuurlijke materialen omarmd als woonaccessoires, die een vriendelijke, gezellige sfeer creëren en u uitnodigen om te ontspannen. In de herfst en de winter komt de kerstster als een natuurlijk juweeltje tot zijn recht; zij speelt een essentiële rol in de styling van interieurs. De winterkamers stralen helder met de gekleurde schutbladen van deze prachtige plant. De experts van Stars for Europe laten verschillende stijlen zien waarin de kerststerren de ster van de show zijn.

Groene energie

Planten en natuurlijke materialen spelen een essentiële rol in de trendy groene woonstijl. Een winterbos biedt natuurliefhebbers een bijna oneindige schat aan twijgen, kegels en andere natuurlijke materialen, die populair zijn als mooie decoratieve accessoires tijdens de feestdagen.

Een rustieke houten tafel, kale muren in subtiele kleuren en een onversierde dennenboom vormen het decor voor deze natuurlijke feesttafel. De sterren van de display zijn kerststerren en accessoires in goud-, rood- en zilvertinten.

Modern groen wonen met een vleugje vintage: zachte groene tinten hebben een natuurlijk, rustgevend effect en zorgen voor een ontspannen sfeer. De crème van de kerstster geeft een mooi contrast in dit winterse stilleven.

Met deze klassieke krans van sparrensprongen versierd met hoorntjes geven crèmekleurige kerststerren een mooi, stralend accent.

Enkele sparren voor bosbehang brengen de buitenkant naar binnen en zorgen voor een natuurlijk gevoel. Sneeuwkleurige kerststerren in rotanmanden benadrukken de winter, terwijl zilveren kerstballen, kegels en verpakte cadeautjes kerstmis aankondigen.

Een natuurlijk, warm en feestelijk seizoen

Breng harmonie in een winters huis met de trend van natuurlijke kerstwarmte. Koppel warme, aardse tinten aan elkaar om een kamer om te vormen tot een oase van rust, die uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen. Een beplante kom met crèmekleurige kerststerren, geplaatst in een nest van twijgen en gedroogde bloemen, zorgt voor een prachtig, natuurlijk schouwspel.


Een crèmekleurige kerstster in een eenvoudige, grijze plantenbak op een houten ladder bij kaarslicht, gekoppeld aan een krans van gedroogde bloemen: Dit arrangement in gecoördineerde natuurlijke tinten heeft een subtiel effect en straalt rust uit.

Gedroogde bloemen zijn trendy. Botanische tekeningen sieren de muren, maar laten we ook de levende planten niet vergeten. In de winter past een bloeiende crèmekleurige kerstster in alle stijlen en geeft ze warmte aan elke ruimte.


Shabby-chic: heldere kerststerren schijnen als een kerstbaken in een winterraam. Op een rustiek houten dienblad in versleten kleipotten met kegels, twijgen en een rode ster, stelen deze kerststerren de show – terwijl de natuurlijke materialen het tafereel perfect bepalen.

Kerst ‘blush’

Of het nu gaat om mode, cosmetica of interieurdesign, bloesemstinten zijn on-trend. Poinsettias in poedertinten zoals abrikoos, roos, roze of zalm brengen vanaf oktober de huizen in vervoering met mooie kleuraccenten die goed werken in een subtiel uitgepuurde omgeving.


Deze romantische kerstdisplay biedt zoveel meer dan standaard groen dennenhout en is gemakkelijk te maken. Plaats gewoon een gedrenkte schuimkrans in een geschikte schaal of bak en versier hem door er kaarsen in te steken, kerststerren, rozen, hortensia’s en bessentakken te knippen.

Theetijd met Kerstmis: warme abrikozenpoinsettia’s zitten perfect tussen bamboe-, rotan- en vlechtwerkmeubels en zorgen voor een gezellige sfeer.

www.starsuniteeurope.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.