Natuurlijk geef je bloemen op Valentijnsdag!

Méér consumenten geven méér uit aan bloemen en planten. Met een Facebook campagne die FloraHolland 4 februari 2015 start, maken ze consumenten bewust dat bloemen hét cadeau zijn op Valentijnsdag. Bloemen zeggen wat woorden soms niet kunnen. Geeft u uw Valentijn ook een virtueel bloemetje?

Bloemen, chocolade en verzorgingsproducten: ze strijden al jaren om de eerste plaats als favoriet cadeau op Valentijnsdag. FloraHolland inspireert consumenten met deze ludieke social media campagne om bloemen als het mooiste geschenk te zien op deze dag.

Bloemen voor je Facebookvrienden
Facebook-gebruikers kunnen met deze campagne hun vrienden via Facebook een virtueel bloemetje toesturen met een zelf geschreven kaartje eraan. En deze vriend kan op zijn/haar beurt ook een virtueel bloemetje versturen. Op deze manier verspreiden de virtuele bloemetjes zich razendsnel over het internet naar vrienden en geliefden en moedigen we het geven van echte bloemen aan.

Wat valt er te winnen?
Onder de Nederlandse deelnemers van de campagne verloot Floraholland tien bloembonnen van €25,- . Zodat deze winnaars bloemen kunnen kopen voor hun vader, moeder, opa, oma, buurvrouw of (geheime) liefde. Of zichzelf trakteren op een prachtige bos bloemen.

De Facebookpage van FloraHolland is, door intensieve inzet, in een paar maanden gegroeid van 2.000 naar ruim 32.000 volgers en likes over de hele wereld. Maar met uw hulp heeft deze Valentijncampagne nog veel meer bereik! En zorgen we er samen voor dat méér consumenten vaker aan bloemen denken als het mooiste cadeau.

eel deze campagne via Facebook met uw eigen Facebook contacten of wijs uw volgers erop via andere kanalen zoals Twitter en Instagram en gebruik daarbij de #passionforflowers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.