Moet je zien: Magische kerstcreaties met Lisianthus

Geïnspireerd op “Last Christmas” van Wham creëerden vier floral ladies “It’s Christmas time” met Lisianthus. Het familiegevoel en de kerstbeleving van deze onvergetelijke videoclip vormen de basis. De Lisianthusbloemen brengen extra kleur in huis tijdens de donkere dagen.

Vier toonaangevende floral designers gingen met de sprookjesachtig mooie Lisianthus aan de slag: Hanneke Frankema, Geertje Stienstra, Tiffany van Lenten en Tineke Geerlings.

Advertising
 

Het in kerstsfeer hullen van de Lisianthus deden ze binnen een vijftal kleurenpaletten van traditioneel kerstrood en wit tot gedurfde trendy tinten zoals donkerblauw en de nieuwe nude tones.

Er kwamen de meest schitterende creaties tevoorschijn. Megagrote arrangementen maar ook klein en fijn, hangend en voor op tafel. Decoratieve stillevens, complete kandelaars, schalen, een bloemenster voor aan de wand en zelfs een elegant bruidsboeket voor de winterbruid. Meerdere stijlen zijn vertegenwoordigd, van romantisch tot klassiek, maar ook eigentijds. hip en trendy.

Jaarrond
Lisianthus is van oorsprong een zomerbloem. Echter, de ontwikkelingen staan niet stil en in de veredeling zijn de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt. Zo wordt Lisianthus vandaag de dag in een excellente kwaliteit jaarrond geproduceerd. In de bloemvormen kwam meer variatie en dit gaat van enkel naar dubbel en gefranjerd. Het kleurenpalet is breed en vrijwel alle kleuren zijn vertegenwoordigd. Maar ook de houdbaarheid is top.

Foto’s: 2Dezign

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.