Mix & match met anthurium

De anthurium maakt deel uit van de eerste Trend Collectie herfst/winter 2020 van Bloemenbureau Holland. Dat is een speciale collectie van bloemen en planten die mooi aansluiten bij trends in mode, interieur en lifestyle.

Exotische schoonheid
De anthurium is een bloem om bij stil te staan, met haar gewelfde schutblad en opvallende nerven als aderen. De anthurium komt van oorsprong uit tropisch Amerika en staat symbool voor exotische schoonheid. Met het tropische uiterlijk is dit een ideale bloem om kleur in huis te halen. Anthurium is het hele jaar beschikbaar in het groen, bruin, paars, rood, wit en alles wat daartussenin zit. Hier kun je lang van genieten want de anthurium is een langbloeiende snijbloem met een vaasleven van gemiddeld 3 weken.

Advertising
 

 Stylen van de anthurium
Omdat de anthurium er in heel veel varianten en kleuren is, kun je er ook alle kanten mee op, op het gebied van styling. Tijdens het najaar is de kans groot dat je voor kleuren als donkerrood, knalrood, wit en donkerpaars gaat voor een warm effect. Gebruik daarbij vazen van melkglas, natuurtinten of pastelkleurig klei. Zo creëer je een rustige, gebalanceerde presentatie met ronde vormen en zachte kleuren, wat helemaal past bij de huidige trend.

Foto’s: Mooiwatbloemendoen.nl en Anthuriuminfo.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.