Meijer Roses in campagne van lingeriemerk Muchachomalo

Muchachomalo is een fabelachtig jong merk bedacht door een getalenteerd en gemotiveerd team van ontwerpers en kunstenaars. Alle unieke en handgemaakte prints in de 2015 Muchachomalo collectie zijn geïnspireerd door verschillende verhalen, ‘storytelling’. De Avalanche collectie van Meijer Roses is te zien in de campagne van het lingeriemerk.

De Franse koningin Marie Antoinette  hield van de schoonheid van mode, voedsel en bloemen. Deze schoonheid van de natuur en de inspirerende kleuren van bloemen inspireerde veel van de mode-ontwerpen die ze droeg.

Muchachomalo werd geinspireerd door het verhaal van Marie Antoinette en voor de campagne werd een ode aan haar schoonheid gestyled. De Avalanche collectie van Meijer Roses is via LM Flower Fashion te zien in deze Muchachomalo campagne. De combinatie van de witte Avalanche samen met de zacht rose Sweet Avalanche en de champagne kleurige Pearl Avalanche werd gestyled in een zoete setting van een moderne Marie Antoinette.

Muchachomalo
Muchachomalo is een fabelachtig jong merk bedacht door een getalenteerd en gemotiveerd team van ontwerpers en kunstenaars. Geïnspireerd door de gemakkelijke manier van leven in het zuiden van Spanje, Muchachomalo is Spaans voor ‘bad boy’, staat het merk voor genieten van de eenvoudige, maar de belangrijkste dingen in het leven. Muchachomalo ondergoed is een fashion statement voor man en vrouw op basis van een mentaliteit van onbegrensde creativiteit.

Meijer Roses
Meijer Roses is een modern bedrijf gespecialiseerd in de productie van de grootbloemige Avalanche rozen. De Avalanche collectie van Meijer bestaat uit de witte Avalanche, de zachtroze Sweet Avalanche en de champagne kleurige Pearl Avalanche.

www.meijerroses.comwww.muchachomalo.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.