Meer ‘Merry Christmas’ met planten | VIDEO

De heerlijke tijd van thuis cocoonen is begonnen. Dekentje, warme drankjes, een gezellig jazzy deuntje op de achtergrond. Dat wordt weer ultiem genieten. Zeker als het interieur sfeervol bijdraagt aan de kerstsfeer. Hoe je dat doet? Laat je inspireren door dit kerstdossier.

Kerst voor alle zintuigen

Het oog wil ook wat. Een diner met botanische invloeden smaakt nóg lekkerder als je omgeven bent met dingen die je mooi vindt. Planten bijvoorbeeld. En planten zijn ook nog eens hartstikke goed voor je. Vul je huis dit jaar daarom niet alleen met muziek en nepsneeuw, maar vooral ook met planten. Van een twinkelende kerstboom gevuld met.. jawel, planteneen overweldigend plantenboeket tot aan een botanische backdrop voor je kerstsok. Geloof ons als we zeggen dat met planten de kerst nog sfeervoller wordt.

Advertising
 

Kerst 2018 Mooiwatplantendoen.nl

Geven is leuker dan krijgen

Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. Toch? Maar stiekem is het misschien nog wel leuker om te geven! Om het geefmoment extra speciaal te maken hebben we een toffe DIY bedacht: cadeaus inpakken met planten. Maar het allerleukste om te geven is natuurlijk een dikke pakkerd aan jouw crush. Die geef je uiteraard onder de maretak.

Laat je inspireren

Bekijk bovenstaande video en laat je onderdompelen in een wereld van bloemen, lekkernijen, gezelligheid maar vooral heel veel kerst!

>> mooiwatplantendoen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.