Marginpar – partnerpagina

Marginpar

Marginpar onderscheidt zich met een exclusief, trendsettend assortiment: zomerbloemen die als stijlvol, verrassend en uniek worden ervaren. De bloemen worden met passie geteeld op de kwekerijen in Afrika. Hun visie stelt hen in staat om te blijven experimenteren met nieuwe, unieke soorten totdat ze precies goed zijn.

Waarom moet ik hier bestellen? 

Marginpar kweekt 120 verschillende variëteiten zomerbloemen, het hele jaar rond. Ze zijn dol op unieke, bijzondere soorten zodat ze bloemisten altijd weer iets vernieuwends kunnen bieden.

Wat bieden ze allemaal aan?

Snijbloemen in de categorie zomerbloemen waaronder Clematis, Eryngium, Astrantia, Jatropha, Talinum, Miscanthus en Scabiosa.

Waarin zijn ze gespecialiseerd?

Exclusieve lijnen, zoals de Clematis Amazing ® serie. Maar ook de Eryngium Questar ® en de Astrantia Star ® serie vind je alleen bij Marginpar.   

Hoe houden ze hun aanbod up-to-date?

Innovatie zit in hun DNA. Ze werken nauw samen met veredelaars om zo de mooiste bloemen te kunnen aanbieden.

Waar koop ik hun bloemen? 

Op de veiling

Waar vind ik de actuele prijzen?

De prijs wordt dagelijks bepaald op de veilingklok.

Bezoek de website van Marginpar

Volg Marginpar op Instagram

Bekijk Marginpar op Facebook

Contacteer Marginpar via [email protected]

■ Abonneer je op de Marginpar nieuwsbrief


 • TOP-10 | De mooiste potten
  Wat zijn de mooiste potten van het moment? Wij zochten het uit en maakten deze eigenzinnige selectie. Welke beauty’s wil jij aan jouw collectie toevoegen?
 • FLEURAMOUR – CRYSTAL & FLOWERS: Bloemenpracht met kristal
  Kan je niet wachten tot september om te genieten van het grote bloemenfestival FLEURAMOUR – PASSION FOR FLOWERS? Laat je dan van 20 tot en met 22 mei 2022 overweldigen door de extra voorjaarseditie FLEURAMOUR – CRYSTAL & FLOWERS, in het kasteel en de abdij van kristalproducent Val Saint Lambert nabij Luik.
 • De 6 kamerplanten van 2022
  Welke planten hebben het in zich om de populaire monstera en pannenkoekenplant op te volgen? Deze 6 kamerplanten moet je in huis halen volgens de Trend Collectie lente/zomer 2022 van mooiwatplantendoen.nl
 • Vrolijke bloemwerken in lentenummer Fleur Creatief
  Het lentenummer van Fleur Creatief is er! Als je door dit magazine bladert en de vrolijke en kleurrijke bloemwerken bewondert, krijg je meteen zin in de lente. Benieuwd welke creatieve ideeën we deze keer voorstellen? Ontdek er hier alles over!
 • De 12 leukste activiteiten tijdens de Floraliën
  Van 29 april tot en met 8 mei 2022 zal de stad Gent in het teken staan van de Floraliën. De iconische locatie Floraliënhal vormt 10 dagen lang het decor voor de mooiste creaties van nationale en internationale topfloristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars. Ook elders in de stad is er van alles te doen.  
 • Volg de bloemist : Charlies Angels
  FLEUR ontdekt op Instagram steeds nieuwe talentvolle bloemisten die we graag aan jou voorstellen. We starten onze reeks in de provincie Henegouwen, bij Charlies Angels.
 • DIY | Dromerig voorjaar
  Ga eens voor een uniek tafelstuk dat sprankelt van frisheid. Charlotte Bartholomé helpt je op weg met de materialen en de werkwijze.
 • Dit zijn dé 6 bloemen van het voorjaar
  Zes bloemen staan centraal in de ‘Trend Collectie lente/zomer 2022’ van Bloemenbureau Holland. Bewonder hier de trendbloemen, de bijpassende boeketten en inspirerende moodboards!
 • André van Duin deelt bloemen uit op Tulpendag
  In Amsterdam is zaterdag 15 januari een nieuw seizoen voor snijtulpen van start gegaan. Vanwege de coronamaatregelen bleek de traditionele pluktuin op de Dam pal voor het Koninklijk Paleis niet mogelijk. Als alternatief voer een tulpenboot met André van Duin over de Amsterdamse grachten en stapten kwekers op de fiets om duizenden mensen in de stad