Magische uitstap tussen bloemen & planten in FloriWorld

De planten- en bloemenattractie FloriWorld is sinds 1 juli weer open! In FloriWorld dompel je jezelf onder in bloemenpracht en plantenweelde. FloriWorld is een interactieve attractie op het het terrein van de wereldberoemde bloemenveiling in Aalsmeer. Een garantie op een leuke dag en mooie plaatjes!

FLORIWORLD HEROPENT OP 1 JULI | Mooiwatplantendoen.nl

ERVAAR DE MAGIE

In FloriWorld ontdek je de voordelen van planten en bloemen voor je dagelijks leven. En dat zijn er nogal wat.

Advertising
 

Bij binnenkomst krijg je een armbandje, waarmee je de attractie volledig kunt personaliseren. Daarnaast kun je genieten van allerlei bloem- en plantgerelateerde zaken. Zoals de film ‘Daan the Movie’, over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket is vergeten, of maak een selfie in een van de photobooths, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen.

Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over de FloriRail door de attractie en het leuke is: aan het einde van de experience kun je in de veilingsruimte bieden op een echte ruiker. 


Benieuwd geworden? Bezoek de website van FloriWorld voor meer informatie en zet vervolgens koers naar Aalsmeer. Veel plezier alvast!

www.floriworld.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.