Maak jij de mooiste bloemenhoed op FLEURAMOUR?

Haal naald en draad maar boven voor de leukste florale hoedenparade van het jaar! Op vrijdag 23 september verwachten we jou met een zelfgemaakte bloemenhoed op FLEURAMOUR, uiteraard gebaseerd op het thema ‘MAGIC’! Scoor hoge ogen bij de jury en win mooie prijzen!

Vrijdag 23 september is het de traditionele Hoedjesdag op FLEURAMOUR. Bezoekers paraderen met hun zelfgemaakte bloemenhoed. Kijk je liever toe? De parades vinden (onder voorbehoud van wijzigingen) plaats om 12:15 en 14:15 uur in de landcommanderij van Alden Biesen. Een spektakel op zich, naast de grote florale tournee langs ruim 100 magische bloemencreaties, de live demonstraties bloemstyling en de gezellige pop-up markt!

De deelnemers mogen even met hun bloemenhoed defileren op de houten ‘catwalk’ op het grasplein, naast de tent waar demonstraties bloemstyling gegeven worden. Wij geven commentaar of stellen enkele vragen”, zegt moderator en FLEUR CREATIEF-hoofdredacteur An Theunynck. “De jury selecteert de 10 mooiste hoeden die verwijzen naar het thema ‘MAGIC’. Deze deelnemers mogen nog eens defileren waarna de top-3 wordt bekendgemaakt. Zij krijgen een certificaat en een prijs. Daarna wordt er nog een mooie foto van hen gemaakt. Bij slecht weer verhuist de Hoedjesparade naar de zogenaamde Rijschool, een congreszaal waar eeuwen geleden paardenlessen werden gegeven.”

Je kan aan de Hoedjesparade deelnemen na entree op FLEURAMOUR. Als FLEUR CREATIEF of FLEUR PRO abonnee heb je gratis toegang!

🌺👒🎩


www.fleuramour.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.