In Love 4: Inspiratieboek voor bruidsboeketten

De lente is traditioneel een populaire periode om te trouwen. Op zoek naar inspiratie voor bruidsboeketten? Dit voorjaar verscheen ‘In Love 4’, het vierde deel uit de gelijknamige reeks, boordevol boeketten in alle soorten en maten. Van traditioneel romantisch tot gewaagde punk.

Als florist draag je een grote verantwoordelijkheid want een bruid straalt des te meer met een prachtig boeket in haar hand. De vorm van het boeket en de bloemsoorten hangen veelal af van het karakter van de bruid en de stijl van de bruiloft. Van statig traditioneel tot informeel chique : voor elke bruid is er een passend boeket. Het is aan de florist om de wensen toe te passen in de creatie en zo een persoonlijke en unieke touch toe te voegen aan de festiviteiten. Doorheen ‘In Love 4’ vind je meer dan 60 ideetjes.

 

Veel verschillende types 

De huidige trends tonen romantisch wilde boeketten. Een bruidsruiker die eruitziet alsof je de bloemen uit de natuur of in de tuin hebt geplukt. Een nonchalant maar gestructureerde bloemenweelde die samenkomt in een boeket. Zeker met zomerbloemen is zo’n boeket een leuk idee.

Maar compacte krachtige boeketten blijven het meest gegeerd. Rozen in al hun vormen en kleuren zijn hiervoor ideale bloemen. Je kan ook kiezen voor een structuurboeket en dus een bepaalde vorm uitzoeken waar de bruid veel van houdt: vierkant, cirkel, cascade … In deze editie vind je zelfs een aantal boeketten geïnspireerd op parfumflesjes. Een bruidsboeket in de vorm van het lievelingsparfum, een leuk idee?

 

Diverse bloemen en accessoires

Als we kijken naar de bloemensoorten die vandaag veel in bruidsboeketten worden verwerkt, komen we uit bij rozen, orchideeën, calla’s … maar ook met minder populaire bloemen als chrysanten of zonnebloemen kunnen floristen prachtige boeketten maken. Misschien heeft de bruid wel een lievelingsbloem die je in het boeket kan verwerken. Het is ook altijd fijn om rekening te houden met het seizoen. Vindt het huwelijk plaats in de zomer? Dan zou het toch zonde zijn om tulpen te gebruiken.

Sommige souvenirs zijn voor het stel van grote waarde en willen ze op die bijzondere dag heel dicht bij zich dragen. In een aantal boeketten vind je oude juwelen, parels, stukjes stof … prachtig verwerkt tussen de bloemen.

 

Bestel nu voor maar € 19,90

‘In Love 4’ geeft je inspiratie voor ruikers in verschillende vormen: van romantisch fijn, tot gewaagde en zelfs stoere boeketten. Handgebonden, met steekschuim, tasjes- of druppelvormig. Gegeerd door elke bruid.

>> Bestel dit collector’s item via fleurshop.be (voor slechts € 19,90)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.