LifestyleXperience Plus bij JP-bloembinders in Gouda

Ondernemer en tevens FloraHolland klant Jan Poels is erg trots op de opnames die in zijn bloemenwinkel zijn gemaakt.

Alles over trends

Jan Poels vertelt zelf aan presentator Ferry de Graaf over huidige trends in de bloemenbranche en het ambachtelijke bloemistenvak. Zo komen seizoensbloemen, bloementaarten en allerlei andere creatieve arrangementen aan bod. Vervolgens leert bloemist Ilona Koster Ferry hoe hij een boeket moet samenstellen met prachtige bloemen van de Bloemistenklok. Ilona heeft dit jaar de 2e plaats weten te bemachtigen op het onderdeel Boeketten tijdens het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst 2014. De opnames zijn bedoelt ter promotie van het prachtige bloemistenvak en consumentenlabel MijnBloemist.

LifestyleXperience Plus

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleXperience Plus is samen met het programma LifestyleXperience hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt. De presentatoren laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten. Zo ook in de bloemenbranche.

 

Zaterdag 13 september a.s. wordt LifestyleXperience Plus om 13:30 uur uitgezonden op RTL4. Gaat u ook kijken naar de opnames van JP-Bloembinders?

Bron –  floraholland.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.