Lievelingsbloem – campagne gaat vrijdag van start

Op 21 maart start Bloemenbureau Holland met de campagne Lievelingsbloem. De campagne loopt t/m 13 april 2014.

Een boeket bloemen geven is leuk. Maar iemand een boeket van zijn/haar lievelingsbloemen geven maakt het tot een bijzonderder en persoonlijk cadeau! Deze campagne richt zich met name op vrouwen en haar vriendinnen en probeert hen bewust te maken van hun persoonlijke voorkeur. Daarnaast willen ze ook dat deelnemers hun favoriete bloem via social media (Facebook) met iedereen delen. Bloemen blijven positioneren in het hoofd van de consument, zodat ze automatisch gaan verschijnen op cadeau- en boodschappenlijstjes.

Op Mooiwatbloemendoen.nl wordt de bezoeker gevraagd de lievelingsbloem van een vriendin te voorspellen. Via Facebook wordt deze vriendin uitgenodigd mee te doen. Blijkt de juiste bloem te zijn voorspeld, dan maakt de vriendin kans op het winnen van een boeket van haar favoriete bloemen. Deze campagne wordt ondersteund door een uitgebreide mediacampagne en een PR offensief.

Het bloemenbureau wilt zoveel mogelijk bloemisten betrekken om de boodschap van de lievelingsbloem te verspreiden. Immers: hoe meer mensen erover praten, hoe meer bloemen verkocht zullen worden. Om u hierbij te helpen kunt aan de rechterzijde van deze pagina onze POS materialen downloaden. Samen maken we de lievelingsbloem zodoende onderwerp van gesprek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.