Leuke concepten op Noviteitenplein Seasonal Trade Fair

Op de beursvloer zijn ook dit jaar weer vijftien tot twintig actuele noviteiten te spotten. Inclusief de Glazen Tulp 2015 winnaars, te weten; Alstroemeria Charmelia, Haworthia limifolia Spider White, Skimmia japonica Pabella en het concept No water flowers® Amaryllis Wax ® en Velvet touchz ®.

De afgelopen twee jaar worden op het Noviteitenplein steeds meer concepten getoond. Het wordt steeds belangrijker om producten te laten opvallen op de winkelvloer. Een leuk nieuw concept is ‘Paint your plant’ van Amigo. Deze kweker is bekend van de ‘glow in de dark’ plantjes. Bij dit concept kunnen kinderen de bladeren van de plant kleuren. Leuk voor een kinderfeestje!”

Helaas is apart niet altijd goed verkoopbaar. Soms blijkt de markt voor dat aparte product toch te klein te zijn. Op de beurs is er volop gelegenheid om als kweker met (potentiële) klanten in gesprek gaan over de marktkansen van hun product. Naast de vernieuwing in concepten ziet de bezoeker op het Noviteitenplein ook vernieuwing in soorten en houdbaarheid.

De FloraHolland Seasonal Trade Fair vindt plaats op 18 en 19 maart 2015 in Naaldwijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.